În ce stare se află tânăra aruncată de la etajul al treilea al blocului. Iubitul ei a fost reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost transportată la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferată la o clinică din Timişoara. FOTO: ARHIVĂ
Victima a fost transportată la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferată la o clinică din Timişoara. FOTO: ARHIVĂ

Tânărul de 19 ani, din Călan, acuzat că şi-a aruncat iubita de la etajul al treilea al unui bloc din localitate, a fost reţinut de poliţişti, pentru tentativă de omor.

Tânăra de 18 ani, din Călan, care, vineri seara, ar fi fost agresată de iubitul ei şi împinsă pe fereastră de la etajul al treilea al unui bloc din localitate, a fost transferată, duminică dimineaţă, de la spitalul municipal din Hunedoara la o clinică din Timişoara, a precizat Radu Budae, managerul Spitalului municipal.

Caz şocant de violenţă domestică. O tânără a supravieţuit după ce a fost aruncată pe geam, de la etajul trei

Dispariţia misterioasă a unui hunedorean, reclamată abia după trei luni de fiica acestuia

A rămas fără toţi banii şi bijuteriile din casă. Jaful, comis de o spărgătoare recidivistă, care a intrat pe fereastră

Pacienta a suferit leziuni grave în zona capului, dar a supravieţuit căderii de la înălţimea de trei etaje. În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul suspectat de comiterea agresiunii a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor asupra unui membru al familiei.

„Sâmbătă, în jurul orei 18:00, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul şi-ar fi agresat fizic concubina, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3. Tânără a supravieţuit şi a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spitalul din municipiul Hunedoara pentru îngrijiri medicale”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, care va formula propunerea de arestare preventivă a tânărului, a precizat procurorul Ionela Draia, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Misterioasa Tapae, locul numit Porţile de Fier ale Transilvaniei, al sângeroaselor bătălii între daci şi romani FOTO

Eşecul mega-proiectelor de salvare a Văii Jiului: telegondolele, şoseaua din inima munţilor şi minele-muzeu VIDEO

Colonia, primul cartier din Valea Jiului. Cum arată acum locul comparat de Iorga cu oraşele bogate ale Americii VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite