Caz şocant de violenţă domestică. O tânără a supravieţuit după ce a fost aruncată pe geam, de la etajul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un tânăr de 19 ani din Călan, judeţul Hunedoara, şi-a aruncat pe geam, de la etajul al treilea, concubina de 18 ani în urma unui conflict. Tânăra a supravieţuit, fiind transportată la spital.

„Astăzi, în jurul orei 18.00, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul şi-ar fi agresat fizic concubina, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3”, a transmis, sâmbătă, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că tânăra a supravieţuit, a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Hunedoara pentru îngrijiri medicale.

„Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de faţă în custodia poliţiştilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale”, au mai precizat poliţiştii.

Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite