Dublă crimă în Deva: un bărbat şi-a ucis părinţii în a doua zi de Crăciun. Acesta şi-a recunoscut fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un devean a fost reţinut de procurori sâmbătă seară, pentru uciderea a doi oameni. Bărbatul în vârstă de 57 de ani şi-a omorât părinţii, în a doua zi de Crăciun. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi va fi, cel mai probabil, arestat preventiv.

UPDATE 13.40 Bărbatul se află în faţa instanţei în acest moment. Acesta şi-a recunoscut fapt, cel mai probabil urmând să fie arestat preventiv. Criminalul va fi supus unui examen psihologic.

-------------------------

Doi deveni, soţ şi soţie, au fost ucişi în a doua zi de Crăciun, în Deva, iar cadavrele lor au fost descoperite sâmbătă seară, în apartamentul în care victimele locuiau împreună cu fiul lor.

Crimele au fost comise de fiul celor două victime, ambele în vârstă de 85 de ani.

Principalul suspect este un bărbat de 57 de ani, fost inginer, pensionat pe caz de afecţiuni psihice. Şi-a ucis părinţii în urma unor neînţelegeri familiale. „Victimele au murit după ce au fost lovite cu un ciocan. Cadavrele prezentau mai multe leziuni în zona capului ”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara l-au reţinut pe devean şi vor propune arestarea preventivă a acestuia. Cadavrele victimelor au fost preluate de medicii legişti şi transportate la morgă.

În judeţul Hunedoara, de la începutul lunii decembrie alţi trei oameni au fost victime ale unor criminali.

În dimineaţa zilei Sfântului Nicolae, anchetatorii au descoperit cadavrele unui tânăr de 28 de ani şi al unei vârstnice, ucişi în locuinţa lor din Haţeg de doi tineri. În noaptea Ajunului Crăciunului, Mădălin Vizitiu (18 ani) a fost omorât de un alt tânăr, care i-a secţionat carotida cu un ciob. Crima a avut loc într-un bar din Ostrov (Haţeg).

Vă recomandăm şi:

Crimă înfiorătoare în noaptea Crăciunului: Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri în club

VIDEO Femeie violată şi ucisă de un necunoscut: cadavrul a fost găsit într-un lan de porumb, de câinele familiei

Coincidenţă sinistră: mesajul dinaintea morţii lăsat de Raul Barabaşi, tânărul ucis şi incendiat alături de bunica sa

Tânărul care şi-a ucis soţia cu 13 lovituri de cuţit şi apoi s-a spânzurat în faţa copilului şi-a distrus viaţa din gelozie

Crimă cu premeditare: ucigaşul doctoriţei din Hunedoara şi-a povestit viaţa alături de ea în biletul de adio

Motivul dublei tragedii din Hunedoara: doctoriţa ucisă de fostul soţ nu voia să îi dea 50.000 de euro şi două covoare

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite