VIDEO Femeie violată şi ucisă de un necunoscut: cadavrul a fost găsit într-un lan de porumb, de câinele familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Durere sfâşietoare pentru o familie din satul hunedorean Căstău. Georgeta Danciu (58 de ani) a fost găsită moartă, într-un lan de porumb de la marginea localităţii. Femeia avea gâtul tăiat şi hainele sfâşiate, iar cadavrul ei fusese acoperit de buruieni şi de ştiuleţi de porumb. Câinele familiei l-a dus pe soţul femeii pe urmele acesteia.

Crima a avut loc aseară şi se pare că ucigaşul ar fi abuzat-o sexual pe hunedoreancă înainte să îi curme viaţa. Luni seara, Georgeta Danciu a ieşit pe câmp, nu departe de casa unde locuia, singură, pentru a culege frunze pentru porci.

„Am lăsat-o să meargă pentru că mi-a spus că se va întoarce într-o jumătate de oră. Eu, între timp, m-am luat cu treburile din gospodărie, iar când mi-am dat seama că se înserase şi ea nu s-a întors acasă, am pornit în căutarea ei. Am strigat-o pe câmp, dar nu i-am dat de urmă. Apoi m-am întors acasă, crezând că a venit pe altă cale. Se făcuse deja târziu. Am luat câinele, pe Laica, şi am plecat din nou în căutarea ei. La un moment dat, am auzit câinele mârâind. Am alergat spre locul unde era şi am găsit-o, goală, moartă, cu gâtul tăiat. Am încercat să îi fac respiaraţie gură la gură, să o salvez, dar nu am mai reuşit”, a povestit Gheorghe Danciu (63 de ani), soţul femeii.

Bărbatul a sunat la 112, iar o ambulanţă a ajuns la locul crimei. Echipele medicale nu au mai putut face nimic însă pentru salvarea victimei. Procurorii au demarat o anchetă, în încercarea de a-l găsi pe criminal. Sătenii din Căstău povestesc că vestea crimei i-a înfiorat.

„Atâta timp cât criminalul este în libertate, ne este teamă pentru viaţa noastră”, spune Nicolae, unul dintre localnici. Alţi săteni se gândesc că autorul crimei ar fi putut fi tânărul care a evadat din penitenciar, după ce a fost scos la cules de afine, chiar în zona unde a avut loc tragedia.

Autorul nu a fost identificat până în prezent, au confirmat reprezenanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a fost constituită, la data de 19 august 2013, o cauză penală în care se efectuează cercetări şi a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat cu privire la împrejurările în care a survenit decesul unei victime de sex feminin. Dosarul s-a format ca urmare a anunţării la data de 19 august 2013, prin intermediul serviciului 112, în jurul orelor 21,00, de către soţul victimei a faptului că a găsit-o pe aceasta decedată, la marginea unui lan cu porumb care aparţine familiei, pe raza localităţii Căstău, comuna Beriu. A fost realizată cercetarea locului faptei, fiind ridicate probe care interesează cauza, au fost audiate mai multe persoane şi s-a dispus efectuarea unei constatări medico–legale. Victima a fost găsită înjunghiată în zona gâtului şi dezbrăcată. În cauză s-a constituit un cerc de suspecţi şi urmează a se primi rezultatele autopsiei pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Vă recomandăm şi:

Tatăl pruncului născut fără picioare şi antebraţ: „Mă rog să nu îmi văd fiul cerşind prin gări din cauza medicilor”

Reţeta de făcut bani a mafiei în halate albe, îmbogăţită din afacerile ilegale pe seama bolnavilor de cancer

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite