Coronavirus, situaţia la zi în Hunedoara. Câţi oameni au murit în judeţ şi câţi s-au vindecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ. Foto: Primăria Constanţa.
ARHIVĂ. Foto: Primăria Constanţa.

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. A crescut numărul cazurilor noi raportate, dar şi al persoanelor vindecate.

158 de cazuri de coronavirus au fost raportate în judeţul Hunedoara, din totalul de 4.417 de îmbolnăviri înregistrate până marţi, 7 aprilie, pe teritoriul României. Numărul cazurilor din judeţ a crescut cu 20 faţă de ziua de luni. În judeţul Hunedoara, nu se fac însă testări Covid 19, astfel că localnicii aşteaptă, uneori mai mult de o săptămână, să primească rezultatele testelor trimise la centre din Cluj Napoca şi Timişoara.

16 oameni, cu vârste între 51 şi 82 de ani, care au murit în spitalele din judeţul Hunedoara, au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus. „Până acum, 182 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj şi Mehedinţi, au decedat”, a informat, marţi, Grupul de Comunicare Strategică.

30 de pacienţi din judeţul Hunedoara s-au vindecat, printre aceştia numărându-se: primarul Devei – Florin Oancea, deputatul Lucian Heiuş, Şeful ISU Hunedoara – Viorel Demean, medicul oncolog Alina Popa. Dintre persoanele confirmate pozitiv, în România, 460 au fost declarate vindecate şi externate.

402 hunedoreni se află în carantină, iar 2.627 de oameni sunt în izolare în judeţul Hunedoara, a informat Prefectura judeţului Huendoara.

„În ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 44 amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoarea totală a sancţiunilor este de 120.000 de lei. Jandarmii au aplicat 17 sancţiuni, în valoare 23.500 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare”, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scrisoarea de revoltă a medicilor de la Spitalul Deva: „Oamenii sunt obligaţi să muncească până la epuziare”

Rezultatele testelor Covid pentru medicii şi asistentele Spitalului Hunedoara sunt încurajatoare

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Deva a fost nominalizată ca focar de infecţie

Spitalul Judeţean şi-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite