Rezultatele testelor Covid pentru medicii şi asistentele Spitalului Hunedoara sunt încurajatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul municipal din Hunedoara.
Spitalul municipal din Hunedoara.

Au venit rezultatele celor mai multe dintre testele epidemiologice realizate personalului medical de la Spitalul municipal Hunedoara.

Au venit rezultatele pentru 61 dintre cele 71 de teste epidemiologice realizate personalului medical de la Spitalul municipal Hunedoara.

Primele cinci rezultate au fost transmise joi, când una dintre cele cinci asistente medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost diagnosticată cu coronavirus, iar celelalte patru nu au fost infectate cu coronavirus. Starea de sănătate a angajatei este bună, la această oră, a precizat Radu Budae, managerul Spitalului municipal din Hunedoara.

Vineri, alte 56 de cadre medicale şi angajaţi ai Spitalului municipal din Hunedoara au primit rezultatele testelor epidemiologice. 53 dintre rezultate au fost negative, între acestea numărându-se toţi medicii testaţi. În cazul altor trei testări epidemiologice, pentru asistentele de la Secţia de Boli Infecţioase, rezultatele au fost invalide, iar acestea vor fi retestate.

Mai sunt aşteptate rezultatele testării epidemiologice pentru 10 angajaţi ai Spitalului municipal Hunedoara.

În prezent, 14 persoane diagnosticate cu coronavirus sunt îngrijite la Spitalul munincipal Hunedoara. Ele ar fi trebuit să fie preluate, unele de câteva zile, de către Spitalul Judeţean din Deva care este spital „Covid”, însă deocamdată acest lucru nu a fost realizat de către unitatea din Deva.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Spitalul Judeţean şi-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale




 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite