O femeie a ajuns la spital după ce o butelie a explodat într-un bloc din orașul Galați VIDEO

0
Publicat:

O butelie a explodat joi, 30 noiembrie, într-un bloc din orașul Galați. În urma deflagrației, o femeie a ajuns la spital. De asemenea, mai multe apartamente din clădire au suferit avarii.

O persoană a fost rănită în urma exploziei buteliei FOTO ISU Galați
O persoană a fost rănită în urma exploziei buteliei FOTO ISU Galați

Incidentul a avut loc joi, 30 noiembrie, la blocul G2 de pe strada Laminoriștilor din orașul Galați. La fața locului au intervenit două autospeciale, autoscara și echipajul SMURD tip C din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați. Înainte de sosirea pompierilor, 10 persoane din interiorul clădirii s-au autoevacuat.

Salvatorii au constatat că o persoană a fost rănită. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, dar o femeie de 51 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Victima este conștientă, are arsuri de gradul I și a fost transportată la spital.

VIDEO ISU Galați

În urma exploziei garsoniera a fost grav avariată. De asemenea, au fost avariate ușile de la alte șase garsoniere. Cauza probabilă a incidentului este o acumulare de gaze la un aparat de gătit, a precizat ISU Galați.

O butelie a explodat și într-un bloc din Târgoviște

Explozia a avut loc pe 18 ianuarie 2023 într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Avram Iancu.

„Intervenţie în această dimineaţă în cazul exploziei unei butelii in municipiul Târgovişte, str. Avram Iancu, bl. 35, et. 2. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că la fața locului a acționat Detaşamentul Targoviste cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă.

„La locul evenimentului, ca urmare a exploziei, a fost identificată o persoană ranită şi a fost asistată medical de catre echipajul SMURD. Aceasta a fost transportata la UPU Târgovişte pentru investigaţii de specialitate”, a mai precizat sursa citată.

Pompierii au menţionat, de asemenea, că au fost afectate elemente de tâmplărie de la alte trei garsoniere, dar nu s-a impus evacuarea locatarilor din bloc.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite