O butelie a explodat într-un bloc din Târgovişte. O persoană a fost rănită

0
Publicat:

O persoană a fost rănită în urma exploziei unei butelii într-un bloc de garsoniere din Târgoviște. Pompierii au intervenit pentru a limita efectele deflagrației. Mai multe apartamente au fost afectate.

Explozia a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Avram Iancu. FOTO ISU Db
Explozia a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Avram Iancu. FOTO ISU Db

Explozia a avut loc miercuri, 18 ianuarie, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Avram Iancu.

„Intervenţie în această dimineaţă în cazul exploziei unei butelii in municipiul Târgovişte, str. Avram Iancu, bl. 35, et. 2. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că acţionează Detaşamentul Targoviste cu 3 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă.

„La locul evenimentului, ca urmare a exploziei, a fost identificată o persoană ranită şi a fost asistată medical de catre echipajul SMURD. Aceasta a fost transportata la UPU Târgovişte pentru investigaţii de specialitate”, a mai precizat sursa citată.

Pompierii au menţionat, de asemenea, că au fost afectate elemente de tâmplărie de la alte trei garsoniere, dar nu se impune evacuarea locatarilor din bloc.

S-a zguduit blocul

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, în urmă cu un an, într-un alt bloc din Târgovişte. 30 de persoane au ieşit din apartamente, de teamă, iar un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la faţă.

Potrivit ISU Dâmboviţa, o explozie a avut loc într-un bloc din municipiul Târgovişte, fiind urmată de un început de incendiu, în zona aragazului.

Acolo au intervenit 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de sescarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială pentru lucru la înălţime.

În urma incendiului a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feţei.

Persoana rănită, un bărbat de 57 de ani, a fost evacuată de pompieri şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmboviţa prezent la locul evenimentului.

„S-au autoevacuat circa 30 de persoane. La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului, dar a fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru efectuarea unor verificări de specialitate”, a precizat ISU Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite