O vasluiancă și-a aruncat accidental casa în aer. A înlocuit singură o butelie care a explodat

0
Publicat:

Victima a fost transportată în stare gravă la spital. Pompierii au găsit camerele locuinței distruse, geamurile sparte și mai mulți pereți dărâmați de suflul exploziei.

Locuința femeii din comuna Drânceni a fost practic spulberată de explozie FOTO arhivă Adevărul
Locuința femeii din comuna Drânceni a fost practic spulberată de explozie FOTO arhivă Adevărul

O femeie a fost grav rănită duminică seara, pe 25 septembrie, când o butelie a explodat în locuinţa sa din comuna Drânceni, județul Vaslui, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Victima era singură acasă şi ar fi încercat să schimbe butelia, dar din motive ce urmează să fie lămurite de pompieri, aceasta a explodat, rănind-o grav. Imediat după incident, victima a reuşit să-şi anunţe fiul domiciliat într-o altă localitate, care a sunat la numărul de urgenţă 112.

„Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi un echipaj specializat, pentru asigurare măsurilor PSI, în urma exploziei unei butelii încărcate cu GPL, în localitatea Râşeşti, comuna Drânceni. Explozia nu a fost urmată de incendiu. O butelie încărcată cu GPL, cu o capacitate de opt litri, a explodat în baia locuinţei, în urma deflagraţiei o persoană fiind rănită. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Victima a suferit arsuri în zona feţei şi a toracelui, fiind transportată la Spitalul municipal „Dimitrie Castroian” din Huşi. În urma exploziei, locuinţa a fost avariată serios.

Pompierii au găsit camerele casei distruse, geamurile sparte și pereții dărâmați de suflul exploziei. Pacienta cu arsuri a fost transferată la Spitalul Sfântul Spiridon Iași cu o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui pentru a primi tratament de specialitate.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite