Zboruri directe de pe litoral spre trei mari orașe din România

0
Publicat:

Începând de pe 22 iunie 2023, de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vor fi zboruri către Timișoara, Cluj și Oradea.

Aeroportul Mihail Kogălniceanu
Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța anunță că începând de pe data de 22 iunie 2023, se deschid zborurile interne operate de AirConnect către Timișoara, Cluj și Oradea.

Spre Timișoara vor fi zboruri în zilele de joi și duminică, spre Cluj în zilele de joi și duminică, iar spre Oradea doar duminică. Zborurile vor fi operate în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023, iar biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la prețuri începând de la 244.39 lei / 49.27 € (preț pe segment, taxe incluse, locuri limitate). Detalii referitoare la programul de zbor sunt disponibile pe site-ul operatorului aerian www.air-connect.com.    

„Zborurile interne pe perioada sezonului estival sunt solicitate de pasageri în mod curent. Prin aceste legături directe dezvoltăm zona în care ne aflăm, care are un potențial turistic crescut. Trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Aceste zboruri oferă o modalitate de a călători rapid la costuri reduse. Cu sprijinul touroperatorilor, prin pachete complete de vacanță puse la dispoziția turiștilor de către aceștia, contribuim în mod direct la creșterea traficului aerian în zona Mării Negre. Cunoaștem faptul că pentru pasageri este esențial să aibă opțiuni de transport de legătură, astfel că, pe Aeroportul din Constanța sunt disponibile opțiuni de transport în comun pe ruta Constanța - Mihail Kogălniceanu și retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opțiuni de transport în regim shuttle bus precum și opțiuni de transport în regim de taxi. Suntem încrezători că zborurile pe aceste rute vor avea un grad de încărcare de peste 80%“, a declarat Bogdan Ionuț Artagea, director general la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite