Noi curse pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Litoralul românesc, conectat cu orașe mari în vara 2023

0
0

Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa anunță că, începând cu luna iunie 2023, turiștii din zonele Sucevei, Timișoarei, Clujului sau Oradei vor putea ajunge pe litoral mai repede și mai ușor.

Aeroportul Constanța FOTO: Aeroportul M.K. Constanța
Aeroportul Constanța FOTO: Aeroportul M.K. Constanța

Începând cu data de 22 iunie 2023, compania aeriană AirConnect va opera zboruri directe de la Constanța către Cluj Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara, astfel:

  • Constanța – Suceava, în zilele de joi, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Timișoara, în zilele de joi și duminică, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Cluj, în zilele de joi și duminică, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Oradea, în zilele de duminică, începând cu 25 iunie 2023.

Detalii referitoare la programul de zbor și bilete sunt disponibile pe site-ul operatorului aerian.

„Pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și a zonei cu potențial turistic în care ne aflăm, trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor.  Zborurile programate a fi operate în sezonul de vară 2023 de către noul operator AirConnect sunt solicitate de pasageri și vin să ofere acestora o modalitate de a călători rapid la costuri reduse”,  spune Bogdan Artagea, director general Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.    

Pentru pasagerii care aleg să zboare de pe Aeroportul din Constanța sunt disponibile opțiuni de transport în comun pe ruta Constanța - Mihail Kogălniceanu și retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opțiuni de transport în regim shuttle bus precum și opțiuni de transport în regim de taxi.

Mizăm totodată și pe sprijinul tour-operatorilor, care prin pachete complete de vacanță puse la dispoziția turiștilor, contribuie la creșterea traficului aerian în zona Mării Negre”, adaugă Bogdan Artagea. 

„Știm potențialul litoralului românesc și știm cât este de dificil să parcurgi drumul cu mașina sau trenul din Cluj, Oradea, Suceava și Timișoara către mare. Zborurile introduse de AirConnect către Constanța vor reuși să aducă turiștii rapid, confortabil și în siguranță pe litoral pentru a începe vacanța relaxați. Suntem convinși că aceste rute vor avea succes la public”, spune și Tudor Constantinescu, director general AirConnect.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri