Studentul la Drept Alexandru Bajdechi: „Radu Mazăre trebuie să dispară din viaţa politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Bajdechi, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa, acum student la Drept în Bucureşti, este de părere că primarul Constanţei trebuie să dispară din viaţa politică.

După ce a aflat că Radu Mazăre a fost reţinut de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, Alexandru Bajdechi a spus că se declară mulţumit de faptul că Radu Mazăre este luat la întrebări de procurorii DNA. „Aştept să văd decizia judecătorului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de astăzi.

Dacă va fi arestat, atunci va fi suspendat, ceea ce este o veste extraordinară pentru locuitorii municipiului Constanţa. Acest exponent al răului, Radu Mazăre, trebuie să dispară din viaţa politică. Nu îl vreau neapărat după gratii, dar vreau sa fie condamnat la plata prejudiciului pe care l-a creat în calitate de primar al Constanţei“, a spus studentul la Drept.

Studentul a cerut anul trecut dizolvarea Consiliului Local Constanţa pe motiv ca aleşii locali nu s-au întrunit în perioada 23 iunie-23 august. El invoca atunci o prevedere din Legea Administraţiei Publice Locale potrivit căreia, în cazul în care Consiliul Local nu se întruneşte timp de două luni consecutiv, aceasta poate fi dizolvat.

De asemenea, el a început să strângă semnături pentru demiterea primarului Constanţei, care nu s-a ţinut de cuvânt şi nu a demisionat din funcţie, după ce Victor Ponta a pierdut alegerile.  „Dacă lucrurile şi sistemul de zece ani nu se schimbă, vreau să mă retrag nu numai de la primărie, vreau să mă retrag de tot. Nu m-am născut politician, nu mor politician, nu-i nicio dramă“, a spus Mazăre.

La rândul său, Radu Mazăre, a spus despre Bajdechi că este un copil de bani gata şi că are anumite interese pentru care îl critică.
 

Vă mai recomandăm:

Radu Mazăre, pentru a doua oară la „Beciul Domnesc“. Instanţa decide dacă va fi arestat pentru 30 de zile

Nicuşor Constantinescu: „Radu Mazăre este la DNA pentru un contract semnat de Gheorghe Mihăieşi“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite