Solidaritate în Mamaia: mai mulţi turişti au încercat să golească cu găleţile apa dintr-o piscină pentru a salva o fetiţă de cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii au încercat să golească piscina FOTO Observator News
Turiştii au încercat să golească piscina FOTO Observator News

A fost o mobilizare incredibilă de forţe ieri, la piscina Hotelului Comandor din staţiunea Mamaia, după ce o fetiţă de cinci ani a rămas cu mâna blocată în tubul de scurgere al piscinei.

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină miercuri, 21 iulie, în staţiunea Mamaia, la hotelul Comandor, acolo unde o fetiţă şi-a prins mâna în scurgerea piscinei.

Pentru a le veni în ajutor pompierilor, zeci de oameni au încercat să golească bazinul piscinei folosindu-se de găleţi şi coşuri de gunoi pe care au reuşit să le găsească în incinta hotelului.

Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au reuşit să elibereze mâna copilei, care a fost transportată la spital pentru a-i fi îndepărtat tubul de pe mână. Operaţiunea de îndepărtare a ţevii a fost realizată pe secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Constanţa. 

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Conform IPJ Constanţa, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră şi-ar fi prins mâna într-o gură de scurgere a piscinei din locul în care se află cazată împreună cu părinţii, un hotel din staţiunea Mamaia.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de 5 ani, care a rămas cu mâna blocată într-o ţeavă din scurgere. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Mâna copilei Imagini amator 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ileana Ploscaru, „Doamna teatrului constănţean“, a fost premiată de UNITER pentru întreaga activitate: „Nu mă aşteptam, dar mă bucură“

FOTO VIDEO Turistă suedeză în anii '80: „Plaja din Mamaia e cea mai bună din Europa“. De ce nu mai avem turiştii străini de altădată pe litoralul românesc

VIDEO Litoralul românesc în anii de glorie ai comunismului. Cum se distrau părinţii noştri la Hanul Piraţilor, localul legendar din Mamaia Sat

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite