VIDEO Lanţ uman pentru aducerea la mal a trei salvamari care intraseră în apă să aducă la mal un bărbat băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lanţ uman la Eforie  Captură video
Lanţ uman la Eforie  Captură video

Mai mulţi turişti din Eforie Nord au făcut, marţi, un lanţ uman, după ce trei salvamari au intrat în mare pentru a aduce la mal un bărbat aflat în stare de ebrietate, care a fost luat de curenţi.

Şeful Serviciului Salvamar din Eforie, Gheorghe Vătămănescu, a declarat pentru News.ro, că oamenii de pe plajă s-au mobilizat şi i-au ajutat pe salvamari să ajungă în siguranţă la ţărm.   

“O persoană în stare de ebrietate a intrat în mare, a ignorat toate semnele salvamarilor, a fost luată de curenţi şi se ducea în larg. Au intrat trei salvamari după el, nu a cooperat în niciun moment cu aceştia, nu a vrut să i se pună tubul de salvare, să vină în siguranţă la mal. Salvamarii s-au chinuit să îl aducă la ţărm, între timp au obosit. Oamenii de pe mal s-au mobilizat şi au făcut un lanţ uman şi i-au scos şi pe salvamari şi pe persoana în stare de ebrietate”, a declarat Gheorghe Vătămănescu.

Pe plaja din Eforie este arborat steagul roşu, care interzice scăldatul deoarece valurile sunt mari şi curenţii puternici, dar că oamenii ignoră sfaturile salvamarilor şi intră în mare, punându-şi astfel viaţa în pericol.

Pe aceeaşi temă: 

Băiatul dispărut în Marea Neagră a fost găsit mort, prins între stabilopozi. Părinţii l-au identificat

Bărbat scos din apă de Salvamar. A fost resuscitat timp îndelungat de SMURD, dar inima sa a cedat

ConstanţaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite