De ce au refuzat două educatoare cadourile oferite de părinți: „Noi nu suntem nespălate“

0
Publicat:

Două educatoare din Constanța s-au simțit jignite atunci când au primit cadourile din partea părinților.

Creșă Constanța FOTO Primăria Constanța
Creșă Constanța FOTO Primăria Constanța

Părinții unor copii de la o creșă din Constanța, care au strâns bani pentru a cumpără cadouri educatoarelor, au rămas cu pachetele în brațe, atenția fiindu-le refuzată, scrie FocusPress.

image

Un părinte a dezvăluit acest lucru pe grupul de whatsapp: „Țin să va anunț că m-au chemat doamnele educatoare în clasa și mi-au înapoiat cadourile. Doamna N… mi-a spus: «Noi nu suntem nespălate, ca să ne dați gel de dus. Atât merităm noi după trei luni de muncă? Să ne jigniți în halul asta?» Am rămas fără cuvinte. Eu propun să nu le mai cumpărăm cadouri până la sfârșitul anului școlar, că să nu le mai jignim cu alegerile noastre“.

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, spune că dascălii nu trebuie recompensați pentru că își fac meseria:

„Este foarte bine că nu au primit cadourile, este de apreciat. Noi nu facem actul educațional pentru a fi remunerați prin cadouri. Rugămintea mea este că părinții să nu mai dea cadouri. Pentru ce? Și intenția de a da este una greșită. Că motivul refuzului doamnelor este legat de alte aspecte, da. Dar eu rețin că le-au refuzat (cadourile – n.r.), iar părinții să învețe să nu mai ofere“, a declarat, pentru Focus Press, prof. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite