O profesoară a dezvăluit care a fost cel mai ciudat cadou primit de la un elev. Ce au sfătuit-o colegii

0
Publicat:

Alegerea cadourilor pentru profesori este o misiune dificilă și, adesea, o chestiune de inspirație. Așa se face că dascălii ajung să primească de la cele mai comune la cele mai ciudate daruri, unele dintre ele chiar riscate din punct de vedere al siguranței, deși intenția celor care le oferă este una bună.

Codouri. FOTO Shutterstock
Codouri. FOTO Shutterstock

Este și cazul unei profesoare din UK - relatat de  Mirror Online - care, în preajma Crăciunului, a primit în dar de la unul dintre elevii săi un produs handmade neconvențional.

Ceea ce profesoara în cauză, Sianna Stodd, credea că este un săpun nevinovat s-a dovedit a fi, de fapt, un baton realizat din înălbitor

Profesoara în vârstă de 31 de ani, care predă copiilor de șapte și opt ani, și-a amintit momentul în care a primit acest cadou neobișnuit.

„[Era] ultima săptămână a semestrului de toamnă, iar părinții trimiteau copiilor felicitări de Crăciun și pungi de cadouri pentru mine și pentru asistenții didactici. Am primit de toate, de la felicitări făcute de mână de către copii, lumânări, ciocolată, vin și apoi și un săpun interesant...”, a mărturisit profesoara.

„Părea atât de fericit"

Sianna Stodd a povestit că a desfăcut cadourile în fața copiilor și a rămas uimită când a ajuns la batonul pe care-l credea de săpun:

„Mirosea foarte puternic a înălbitor. Când l-am întrebat pe copil ce era, acesta a răspuns simplu: <<Un săpun>> Și părea atât de fericit".

Întrebat apoi cum a reușit să facă batonul, copilul a explicat că a folosit „lucruri din dulapul de curățenie al mamei!".

„Dacă o fac, înseamnă că au greșit profesia!”

Pentru siguranța ei, colegii profesoarei au sfătuit-o să nu  folosească „săpunul” pe pe piele

„Profesorii nu așteaptă cadouri de Crăciun de la părinți sau copii! Iar dacă o fac, înseamnă că au greșit profesia! Cu toate acestea, este atât de drăguț și grijuliu din partea lor să dorească să își cheltuiască banii pentru profesorii lor! Întotdeauna gândul este cel care contează!”, a mărturisit profesoara, potrivit Mirror.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite