Cum a ajuns un constănțean să dirijeze circulaţia într-o intersecţie aglomerată din oraș VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat, disperat din cauza aglomeraţiei în trafic într-o intersecţie din Constanţa, a început să dirijeze circulaţia autovehiculelor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a anunţat, miercuri, că face verificări cu privire la cele petrecute. 

„În municipiul Constanţa, la intersecţia dintre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi strada Soveja se desfăşoară lucrări de reconfigurare a trecerilor pietonale şi a semafoarelor. În acest context, circulaţia în zonă este dirijată de către poliţişti sau poliţişti locali, iar, în lipsa acestora, se desfăşoară pe baza indicatoarelor rutiere. În momentul de faţă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate. Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să nu realizeze activităţi de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere“, conform unui comunicat de presă transmis de IPJ.

Primăria Constanţa a informat zilele trecute că a fost oprit total sistemul de semaforizare de la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Soveja, ca urmare a lucrărilor de modernizare. 

„Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpuşneanu, se reconfigurează intersecţia, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutaţi. Totodată, instalaţiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca şi automatul de dirijare a traficului”, explica Primăria Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite