Vizibilitate redusă din cauza ceţii pe A2 Bucureşti-Constanţa și A4 Ovidiu-Agigea. Situația pe drumurile naționale

0
Publicat:

Vizibilitatea în trafic este afectată marți dimineața pe autostrada A2 București-Constanța, dar și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea. Fenomenul este semnalat și pe câteva drumuri din Brăila.

Ceață. FOTO Shutterstock
Ceață. FOTO Shutterstock

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceața afectează vizibilitatea în trafic sub 200 de metri pe tronsonul kilometric 64 – 212 al autostrăzii A2 București-Constanța.

De asemenea, aceleași condiții meteo se regăsesc și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

„Recomandăm reducerea vitezei, mărirea distanţei între vehicule, folosirea corespunzătoare a luminilor și evitarea opririi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă”, transmite Poliția Română.

De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe drumuri din județul Brăila, vizibilitatea fiind redusă sub 250 de metri.

 Cum se circulă pe drumurile naționale

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marți dimineață, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu valori normale și vizibilitate bună.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, mai transmite Poliția Română.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite