Crăciun îndoliat pentru o familie din Buzău. Laurențiu, un tânăr de 25 de ani, a murit nevinovat

0
Publicat:

Un șofer care a scăpat mașina de sub control a intrat în incinta unei benzinării din Buzău, unde a lovit două persoane și trei mașini parcate. Una dintre victime, un tânăr de 25 de ani, a murit.

Laurențiu avea 25 de ani. SURSA Facebook
Laurențiu avea 25 de ani. SURSA Facebook

Accidentul rutier s-a produs pe un drum județean, la intrare în comuna Luciu, Buzău. Un șofer în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul autoturismului, apoi s-a răsturnat în zona de alimentare a stației, aproape de rezervorul cu GPL.

Mașina a surprins și a accidentat doi pietoni, apoi a ricoșat în alte trei autoturisme staționate. Victimele sunt doi tineri în vârstă de 24 și 25 de ani.

„Eram în mașină la volan, mă pregăteam să cobor și m-am trezit cu mașina din stânga mea peste mine. Era sub mașina de lângă mine”, a declarat șoferul uneia dintre mașinile lovite.

Accidentul s-a produs după ora 21.30. SURSA IPJ Buzău
Accidentul s-a produs după ora 21.30. SURSA IPJ Buzău

Echipajele medicale l-au resuscitat câteva zeci de minute pe tânărul de 25 de ani, dar fără succes, iar în cele din urmă au declarat decesul. Cealaltă victimă, o femeie de 24 ani, a ajuns la spital. Și șoferul mașinii a fost preluat de o ambulanță. Acesta a fost verificat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

Lovitura l-a proiectat pe tânăr sub una dintre mașinile din benzinărie

Laurențiu Nagu este bărbatul care a decedat în accident, doar pentru că a fost la momentul nepotrivit în locul nepotrivit. Tânărul, din satul Bălteni, comuna C.A. Rosetti, se afla în stația de carburant dintre localitățile Largu și Luciu.

Laurențiu se afla împreună cu iubita lui în fața magazinului non-stop al stației. Stăteau de vorbă cu un prieten când s-a întâmplat nenorocirea. Se întunecase, iar, la un moment dat, o mașină care rula pe șosea a schimbat traiectoria, a pătruns în zona stației și a făcut prăpăd.

„Din primele cercetări rezultă că șoferul datorită vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă și intrând în incinta unei stații GPL”, a declarat Silviu Dinu, de la IPJ Buzău.

Maşina care provocat accidentul s-a oprit lângă rezervorul cu GPL. Pompierii au fost primii care au ajuns în zonă şi s-au asigurat că nu există riscul unei explozii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite