Tânăr ucis de o mașină răsturnată într-o stație de carburant din Buzău. Mai multe mașini au fost avariate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a murit, iar un altul a fost rănit grav, într-o stație de carburant din Buzău, spulberați de un autoturism care s-a răsturnat și a ajuns până aproape de pompele de alimentare.

Patru mașini au fost avariate în urma coliziunii. SURSA IPJ Buzău
Patru mașini au fost avariate în urma coliziunii. SURSA IPJ Buzău

Accidentul rutier s-a produs vineri, 23 decembrie, în jurul orei 21.30, pe drumul județean DJ 214 A, în comuna Luciu din Buzău.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autoturismul dinspre comuna Luciu către Largu, un șofer în vârstă de 25 de ani, din comuna Scutelnici, Buzău, a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se în zona de alimentare a unei stații de carburant.

Mașina a surprins și a accidentat doi pietoni care se aflau în perimetrul stației de carburant. Ulterior autoturismul a ricoșat în alte trei autoturisme staționate. Victimele sunt doi tineri în vârstă de 24 și 25 de ani, ambii din localitatea C. A. Rosetti, județul Buzău. 

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului în vârstă de 25 de ani și a celor doi pietoni surprinși în benzinărie. Victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, însă pentru unul dintre cei trei răniți efortul medicilor a fost zadarnic.

În cazul pietonului în vârstă de 25 de ani a fost declarat decesul, la circa o oră după producerea accidentului. Polițiștii vor întocmi dosar penal și vor continua cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Un accident similar s-a produs în Vâlcea, unde o mașină cu ocupanți beți a intrat în magazinul unei benzinării, zburând de pe carosabil. 

Tot vineri, 23 decembrie, pe DN2C, în satul Călțuna, Buzău, un autovehicul a surprins și a accidentat un pieton. Mașina condusă pe direcția Smeeni către Pogoanele de catre o șoferiță în vârstă de 25 de ani, din Smeeni, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 52 de ani, de asemenea din Smeeni.

Pietonul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite