O ambulanță, un autobuz și trei autoturisme implicate într-un grav accident pe un bulevard din Galați VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulația a fost blocată pe un bulevard din Galați în urma unui accident în care s-au ciocnit cinci autovehicule: o ambulanță, un autobuz și trei autoturisme. Asistentul din ambulanță a fost rănit.

Potrivit IPJ Galați, un accident rutier grav a avut loc vineri, 23 decembrie, la ora 15.40, pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați.

Incidentul s-a produs la intersecția dintre bulevardul George Coșbuc cu strada Tecuci. Au fost implicate un număr de cinci autovehicule, dintre care o autospecială de la Serviciul Județean Ambulanță Galați, trei autoturisme si un autobuz.

În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat cu vârsta de 57 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tecuci, dinspre strada Nae Leonard, a pătruns în intersecția cu bulevardul George Coșbuc și a lovit lateral dreapta cu partea din față o autospecială din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Galați. Aceasta era condusă de un bărbat, cu vârsta de 38 de ani, și se deplasa având în funcțiune sistemul acustic și luminos în funcțiune. 

„În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat și a fost proiectată într-un autoturism, condus de un bărbat, cu vârsta de 30 de ani, care a fost împins în spate într-un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani, ambii fiind opriți pe banda numărul 2 a bulevardului George Coșbuc, la culoarea roșie a semaforului, pe sensul opus de mers”, a anunțat IPJ Galați.

Totodată, ambulanța a intrat în coliziune și cu un autobuz, condus de un bărbat cu vârsta de 47 de ani, oprit la culoarea roșie a semaforului, pe banda 1 a bulevardului George Coșbuc.

„A rezultat vătămarea corporală ușoară a asistentului de pe autospeciala de la Ambulanță, un bărbat cu vârsta de 24 de ani, aflat pasager pe locul din dreapta. A fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate”, a mai transmis Poliția Galați. 

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în toate cele 5 cazuri.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment.

Accident grav între un autobuz și o mașină în Galați

Un alt accident în care a fost implicatun autobuz a avut loc cu o zi înainte, la Galați.

Joi, 22 decembrie 2022, la ora 21.00, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Brăilei din municipiul Galați în apropiere de intersecția cu strada Constructorilor a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

„Un bărbat cu vârsta de 23 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constructorilor, la intersecția cu strada Brăilei, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și a pătruns pe această arteră rutieră, moment în care a intrat în impact cu un autobuz, condus de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, care se deplasa pe banda 2, dinspre bulevardul George Coșbuc spre Inelul de Rocadă”, a transmis IPJ Galați.

În urma impactului, autobuzul a acroșat un alt autoturism, care era condus de o tânără de 22 de ani, și care se deplasa pe banda 3, în aceeași direcție cu autobuzul, după care, autobuzul a pătruns pe scuarul din zona mediană.

Rezultatul a fost negativ la conducătorul auto de 23 de ani și după testarea cu aparatul Drugtest.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite