Peste 10.000 de elevi vor vizita Parcul Văcăreşti în decurs de o lună, anunță Nicușor Dan

0
Publicat:

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă marţi că 14.000 de elevi vor vizita Parcul Natural Văcăreşti până pe data de 26 aprilie, în contextul programului „Săptămâna Verde".

Nicușor Dan
Cererile pentru vizitare au fost trimise din septembrie. FOTO Răzvan Baltaretu (Arhivă)

Cererile pentru vizitare, în cadrul acestei ediţii a proiectului „Săptămâna Verde", au fost trimise încă din luna septembrie a anului trecut, scrie Agerpres.

În cadrul acestui program, aproximativ 14.000 de elevi, atât din Bucureşti, cât şi din alte zone ale ţării, vor vizita Delta Văcăreşti până pe 26 aprilie. Micii vizitatori vor lua parte la activităţi educative precum observarea diferitelor specii de păsări prin binocluri şi lunete, dar şi la ateliere creative captivante pregătite de Administraţia Parcul Natural Văcăreşti. Mă bucur de numărul atât de mare de participanţi şi de interesul manifestat pentru acest loc", scrie edilul general, pe Facebook.

  Administraţia Parcul Natural Văcăreşti a precizat pe aceeaşi reţea de socializare că interesul faţă de acest program a fost „uriaş", cu cereri de participare primite încă din septembrie 2023.

„Ştim cât de nerăbdători sunt copiii să participe, şi cu aceeaşi nerăbdare îi aşteptăm şi noi. Aceste vizite reprezintă unele dintre cele mai apreciate momente ale activităţilor noastre. Participanţii se vor delecta cu activităţi educative precum observarea diferitelor specii de păsări prin binocluri şi lunete. Pentru cei mai mici, am pregătit ateliere creative captivante. Graţie colaborării cu STB, oferim transport gratuit pentru copiii mai mici sau pentru aceia a căror instituţie de învăţământ se află la o distanţă considerabilă de parc", a menţionat sursa citată. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite