Bătălia pentru Capitală, faza pe poezii. Piedone, versuri pentru Nicușor Dan: Ai păcălit asfaltul, gaura din covrig

0
Publicat:

Cristian Popescu Piedone, momentan principalul contracandidat al actualului edil al Capitalei, conform sondajelor, îl critica pe Nicușor Dan pentru modul în care a condus administrația. Criticile sunt transmise pe Facebook, sub formă de versuri.

Cristian Popescu Piedone este candidatul PUSL FOTO Inquam Photos
Cristian Popescu Piedone este candidatul PUSL FOTO Inquam Photos

„Un alt mandat? Ar fi, sincer, prea mult… Ar fi o dramă pentru apa caldă, Pentru copaci și parcuri Și pentru… semafoare! Ai păcălit, pacalitorule născut să păcălești… Ai păcălit asfaltul, gaura din covrig, Și ne-ai ținut, maestre, iarnă de iarnă în frig… Parcuri nu ai în temă, Tema… ți-e foaie goală! Cu elanul tău, tot stăm cu soba goală… Statuile din parcuri, Goga, Kogălniceanu… Nu vor să te mai vadă primar.. iarăși la anul! Centrul și toate cele… mustesc a găinaț, Zorii nu mai au aer… Cafeaua… n-are zaț… Ia-ți bocceluța, zicem, Și urcă pe făraș, Că nu avem nevoie De… zei din Făgăraș! Fără poezie, viața e pustiu”, este poezia pentru Nicușor Dan postată Cristian Popescu Piedone.

Conform ultimele sondaje, Cristian Popescu Piedone este principalul contracandidat al lui Nicușor Dan la primăria Capitalei. Recent, coaliția de guvernare a anunțat că îl susține pe Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, în cursa pentru București.

După ce Marcel Ciolacu a afirmat că nu îl va susține pe Piedone, edilul de la Sectorul 5 a transmis că nu va negocia cu PSD înainte de alegerile locale.

Patru candidați anunțați

În prezent, anunțați în cursa pentru Primăria Capitalei sunt Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone, Cătălin Cîrstoiu (susținut de PSD și PNL), dar și Mihai Enache, ultimul fiind reprezentantul AUR pentru alegerile din 9 iunie. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite