Primarul Capitalei spune că în trei ani s-a reuşit dezafectarea cablurilor aeriene pe 1.000 km, faţă de 1.200 km în 2008-2020

0
Publicat:

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat duminică, într-o postare pe Facebook, că în ultimii trei ani, perioada mandatului său, s-a reuşit dezafectarea cablurilor aeriene din Bucureşti pe aproximativ 1.000 de kilometri de reţea, faţă de un total de 1.200 de kilometri, cât s-a realizat în perioada 2008-2020.

Cabluri aeriene pe stâlpi
Cabluri aeriene pe stâlpi

"Am curăţat deja zona centrală, urmând să ne concentrăm asupra cartierelor unde încă mai avem de lucru. Este un proiect pe care l-am accelerat, reuşind să lucrăm mult mai eficient deoarece ne-am coordonat ritmul mai bine cu partenerul privat - Netcity - ei se ocupă de infrastructura subterană, noi dezafectăm stâlpii. Totul pentru un aspect urban civilizat şi cer liber locuitorilor din Capitală", a scris primarul Nicuşor Dan.

El a mai menţionat că Primăria Capitalei are un parteneriat public-privat cu compania Netcity, iar municipalitatea a încasat în 2023 o redevenţă de 7 milioane de lei.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite