Cîrstoiu: „Nu sunt controlat nici de PSD, nici de PNL”. Cum vede sondajele pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:

Candidatul PNL-PSD pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a afirmat în cadrul unui interviu pentru Digi24 că va avea un program administrativ propriu, contrazicând afirmațiile contracandidatului său, Nicușor Dan, care a afirmat că nu va putea ignora cele două partide care îl susțin pentru a-și face propria politică.

Cîrstoiu a afirmat că va avea un program administrativ propriu FOTO Inquam
Cîrstoiu a afirmat că va avea un program administrativ propriu FOTO Inquam

„Îi mulțumesc foarte mult pentru încredere (n.r. lui Nicușor Dan), că a identificat chiar dânsul un om corect, care nu e controlat nici de PSD, nici de PNL. Eu sunt eu, Cătălin Cîrstoiu, și nu am să răspund niciodată unei asemenea abordări. Eu credeam că Nicușor Dan discută cu mine despre proiecte, despre cum comunică cu primarii de sector. Nu comunică. Despre cum comunică cu Guvernul, cu primul ministru. Nu comunică”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu în cadrul unui interviu la Digi24 cu privire la comentariile actualului primar, care a afirmat că este controlat de PSD și nu va putea ignora partidele care îl susțin pentru a-și face propria politică.

De asemenea, Cîrstoiu a subliniat că vrea să le ofere bucureștenilor, „o comunicare corectă”.

„Primarii de sector trebuie să fie partenerii primarului general. Nu se poate altfel”, a explicat candidatul propus de PSD și PNL pentru Primăria Capitalei. 

Întrebat dacă confirmă faptul că programul administrativ pe care îl va propune, în calitate de candidat la funcţia de primar al Capitalei, este scris de Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, Cătălin Cîrstoiu, a răspuns negativ, admițând însă că vor exista unele contribuții din partea Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja. „Nu. Noi vom face... Programul este scris de către mine, eu, personal, mă implic punct cu punct în fiecare problemă. Pentru că este opera mea, eu nu vin cu un program pentru Bucureşti scris de altcineva, îl scriu cu mâna mea”, a mai afirmat Cătălin Cîrstoiu. 

„Contribuţia celor doi e foarte importantă, pentru că PSD-ul a conturat un program, în speţă Gabriela Firea, pentru Capitală, iar PNL-ul are un program pentru Capitală conceput şi foarte bine elaborat de către Sebastian Burduja. În momentul de faţă, noi am constatat că între cele două programe şi ideile mele este o suprapunere, dar noi vrem să venim cu nişte soluţii corecte pentru bucureşteni, cu nişte soluţii coerente”, a adăugat Cîrstoiu. 

Ce spune despre sondaje 

„Sunt absolut sigur că domnul Piedone, Popescu, va fi un foarte bun primar de sector. E harnic, ştie ce să facă în sector. El poate fi un bun primar de sector, dar atât”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, cu privire la faptul că primarul din Setorul 5 este plasat deasupra sa în sondaje. 

Totodată, întrebat despre o eventuală negociere politică, Cîrstoiu a afirmat că nu crede în ipoteza unei retrageri a lui Cristian Popescu Piedone din cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

„Nu suntem într-un film, suntem în viaţa reală”, a mai punctat Cîrstoiu, afirmând că „un oraş sănătos, cu oameni frumoşi, aleg omul, nu un slogan”.

„Eu cred că oamenii din Bucureşti sunt atât de maturi încât nu mai cred în cuvinte aruncate anapoda, în cuvinte aruncate pompos”, a mai susținut candidatul propus de PNL și PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite