Fals instalator arestat în Capitală. A lăsat zeci de bătrâni fără agoniseala de-o viață

0
Publicat:

Un bărbat de 27 de ani, care s-a dat drept instalator, a fost arestat în București, după ce a furat din locuința unui bătrân de 95 de ani din Sectorul 2, suma de 4.750 de lei.

„În fapt, la data de 5 februarie 2023, Secția 7 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat în vârstă de 95 de ani, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, o persoană necunoscută i-ar fi sustras din locuință 4.750 de lei. În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificat un bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei”, transmite Poliția.

Potrivit sursei citate, bărbatul a pretins că este instalator și a intrat în locuința bătrânului din Sectorul 2, sub pretextul că s-ar fi produs o inundație care a afectat apartamentul. Ulterior, profitând de neatenția acesteia, ar fi sustras de pe o masă un plic ce conținea 4.500 de lei, iar din buzunarul unei haine 250 de lei.

Poliția a prins un fals instalator și l-a arestat pentru furt / Foto: Arhivă
Poliția a prins un fals instalator și l-a arestat pentru furt / Foto: Arhivă

„Astfel, la data de 13 februarie 2023, a fost pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele bărbatului, acesta fiind depistat și condus la audieri. În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitului au fost găsiți 8.500 de euro și 2.500 de lei, sume a căror proveniență nu a putut fi justificată. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, mai transmite Poliția.

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite