Cu un picior în mașină. Sancțiunea primită de un tânăr teribilist la Brașov

0
Publicat:

Un tânăr a fost filmat în timp ce avea un singur picior într-o mașină și restul corpului era afară. Polițiștii l-au depistat în doar câteva minute și i-au aplicat o amendă.

Tânăr teribilist, pe geamul unei mașini FOTO Poliția Română
Tânăr teribilist, pe geamul unei mașini FOTO Poliția Română

Un alt teribilist a fost filmat la Brașov în timp ce dorea să arate trecătorilor cât de talentat este pentru meseria de cascador. De această dată nu este vorba de un tânăr aflat la volanul unei mașini, ci de un pasager care, cel puțin inițial, trebuie că s-a aflat pe bancheta din spate a autoturismului.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au primit o înregistrare în care se putea observa cum un pasager al unui autoturism se afla pe una dintre portiere, în timp ce autoturismul se deplasa pe o stradă din municipiul Brașov. Astfel, în scurt timp, echipajul de poliție a identificat autoturismul în trafic și față de pasager, un tânăr de 19 ani, a fost luată măsura sancționării contravenționale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Daniel Zontea.

Așa cum se poate vedea în imaginile pe care polițiștii le-au primit de la un participant la trafic, tânărul avea doar piciorul stâng în mașină și restul corpului afară. Polițiștii l-au identificat în doar câteva minute și l-au amendat cu 330 de lei.

Polițiștii le amintesc pasagerilor din autovehicule să adopte o poziție corespunzătoare în timpul mersului, pe locurile special destinate și să poarte centura de siguranță.

Cu doar câteva zile în urmă, probabil tot un act de teribilism a condus la un accident spectaculos, soldat cu mai multe victime. Accidentul s-a petrecut chiar în dreptul Primăriei Municipiului Brașov și a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Un autoturism care circula cu viteză mare, condus tot de un tânăr de 19 ani, a încercat să depășească o mașină care se afla în fața sa. La schimbarea benzii, șoferul a pierdut controlul și mașina s-a rostogolit de câteva ori, înainte să se oprească.

În drumul său, autovehiculul a „ras” o bancă, un pom și tot ce i-a stat în cale. Imediat după accident, în dreptul mașinii a ajuns un alt bolid, din care a coborât șoferul și s-a dus glonț la primul șofer, pe partea opusă a vehiculului, să verifice dacă acesta e în regulă, deși erau și alte persoane în mașină, mai aproape de cel doilea șofer.

Apariția celei de a doua mașini și reacția șoferului acesteia duc cu gândul la o posibilă întrecere între cei doi conducători auto.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite