Un puști de 18 ani s-a filmat făcând accident la peste 100 km/h: „Vreau să mă omor“ VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr teribilist din Argeș s-a filmat în timp ce conducea o mașină cu peste 100 km/h. A surprins pe imaginile video și momentul în care a făcut accident. Puștiul împlinise vârsta de 18 ani chiar în ziua dinainte de producerea accidentului.

Tânărul s-a filmat în timp ce conducea mașina cu 140 km/h Captură Video: ePitești.ro
Tânărul s-a filmat în timp ce conducea mașina cu 140 km/h Captură Video: ePitești.ro

În noaptea de 3 spre 4 martie 2024, în jurul orei 4.00, un puști din comuna Bogaţi, județul Argeş, s-a urcat la volanul autoturismului care aparținea familiei sale și a plecat cu mașina pe stradă, fără să aibă permis de conducere. De altfel, tânărul împlinise vârsta de 18 ani chiar pe 3 martie 2024, cu câteva ore înainte de producerea accidentului.

Videoclipul a fost publicate de jurnaliștii de la ePitești.ro, care au intrat în posesia lui la câteva zile de la producerea incidentului.

Tânărul s-a urcat la volanul maşinii şi a început să filmeze totul. El ar fi făcut clipul video pentru un prieten ca să îi arate cum merge mașina.

Dau daună în noaptea asta cu ea. Mă jur! Vreau să mă omor în noaptea asta, dau daună. Uite-o, frate! Uite-o cum ia curba asta!", spunea tânărul în filmare.

Întreaga secvență putea să se încheie tragic. Tânărul s-a filmat în timp ce mergea cu 140 km/h. „Uite cum mă redresez”, spunea puștiul după ce pierduse, pentru moment, controlul autoturismului. În cele din urmă nu a mai reușit să controleze autoturismul și a făcut accident. Spre norocul lui, nu a fost rănit grav.

Dosar penal pentru conducere fără drept şi vătămare corporală din culpă

Polițiștii argeșeni s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariţiei imaginilor în spaţiul public.

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că evenimentul rutier ar fi avut loc în noaptea de 3 spre 4 martie 2024, în jurul orei 04.00, pe DJ 702 de pe raza comunei Bogaţi, iar cu privire la tânăr în cauză a rezultat că nu figurează ca deţinător de permis de conducere, precum şi că acesta a suferit leziuni ca urmare a evenimentului rutier”, a transmis IPJ Argeș..

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept şi vătămare corporală din culpă. Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârşite şi luarea măsurilor legale care se impun", se mai arată în comunicatul IPJ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite