Momentul cumplit în care un șofer care făcea „liniuțe” în trafic provoacă un accident groaznic. Reacțiile sunt dure VIDEO

0
Publicat:

Camera de bord a unui automobil a surprins momentul în care un șofer teribilist a făcut o depășire mai mult decât riscantă, iar după doar câteva secunde s-a auzit zgomotul unui accident îngrozitor. Imaginile filmate în București au fost postate pe rețelele sociale și au devenit virale

Accidentul cumplit filmat în București. FOTO „Captură video
Accidentul cumplit filmat în București. FOTO „Captură video

Imaginile sunt cu adevărat greu de privit. La un moment dat, mașina din care filmează este depășită de un bolid cu viteză uriașă, iar imediat alte două mașini fac același lucru, însă se ciocnesc într-un zgomot de nedescris. Accidentul ar fi fost filmat undeva în București, dar a fost postat pe diverse grupuri de pe Facebook, inclusiv pe Info Trafic Cluj-Napoca și a devenit viral.

Poliția, absentă nemotivată de la „liniuțe”

Internauții au discutat pe larg pe marginea imaginilor, iar unii dintr ei au remarcat lipsa oricărui polițist care să-i descurajeze pe șoferii inconștienți. 

Recent am vorbit cu un comisar de poliție. I-am pus această întrebare: «De ce nu se face foarte vizibilă poliția în trafic?» Am primit următorul răspuns: «Avem o mare lipsă de personal, abia reușim noaptea să facem 1-2 echipaje de patrulă» E clar ca nu fac față!”, a scris cineva. „Deficit de 40-45% la nivelul MAI”, l-a completat altcineva.

Alții și-au exprimat îndoiala în privința competenței polițiștilor. „Oricum sunt incompetenți sau corupți. Eu i-am chemat de 10x să amendeze administratorul drumului și niciodată nu au amendat. Deci ce sunt? Incompetenți sau corupți? Dar pe cetățeanul de rând repede îl amendează!” „Nu e vorba de personal.. este vorba despre incompetență”, a întărit alt internaut.

Altcineva a observat că România a fost înțesată de camere de supraveghere care surprind practic tot ce se întâmplă, însă nici așa nu sunt luate măsuri. „Dar s-au inventat de mult camerele de supraveghere, însă nu se vrea intenționat”, a acuzat el. „Acele camere nu intră în competența poliției”, i-a răspuns cineva.

„Păi da. Că în loc să se investească bani în polițiști cu studii academice, primarii și-au angajat toate neamurile analfabete la Poliția Locală. Așa că avem 100 de Dorei la Locală care agresează băbuțe cu pătrunjel”, a fost altă părere.

Detestați de ceilalți șoferi

Alți internauți s-au arătat insensibili la faptul că în accidentul respectiv este posibil ca unii dintre șoferii care făceau liniuțe să-și fi pierdut viața sau să se afle într-o situație foarte gravă. „Păcat că nu e continuarea cu ei stilizați cu creta pe asfalt!”, a scris cineva. „Veșnica lor pomenire. La înmormântare o să spună preotul că a fost un om bun”, a scris altul. „Idioți care ar merita să facă liniuțe în pușcărie” și „Sper că le spânzură mațele pe afară după faza asta!”, au fost doar câteva dintre mesajele dure cu această tentă.

Alți membri ai grupului au avut altă abordare. „Degeaba îți pasă ție de viața ta, dacă ăluia nu-i pasă nici măcar de cea pe care o are el. Crezi că vei fi tu o prioritate pentru el? Ei dacă mor singuri sau iau pe cineva cu ei, pentru ei e totuna”, a scris cineva, în timp ce un alt membru al grupului, probabil mai bine informat, a venit cu o veste bună pe jumătate. „Las că se pun radare din 2024 și îi vor liniști puțin, unii își vor acoperi numerele, deși lipsesc și mașinile undercover că-n alte țări civilizate, să îi ia că din oală când se așteaptă mai puțin.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite