Scene terifiante într-un hotel din Botoșani. O mamă și-a aruncat copiii de la etaj, micuțul de 2 ani a murit

0
Publicat:

Scene terifiante au avut loc într-un hotel Botoșani. Din motive încă neelucidate, o mamă și-a aruncat copiii de la etaj și a amenințat că se sinucide. Micuțul în vârstă de 2 ani a murit. La fața locului s-au deplasat o echipă de polițiști și un negociator.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul
Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul

  Un copil a murit, iar un altul a fost rănit după ce, în noaptea de duminică spre luni, au fost aruncaţi de mama lor de la primul etaj al unui hotel din municipiul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, după ce a făcut acest gest, mama celor doi copii a ameninţat că se aruncă şi ea de la etaj.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceştia a decedat. Totodată, mama celor doi ameninţa că se aruncă de la acelaşi nivel, refuzând să coboare. A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului în locul în care se afla aceasta", a precizat luni oficialul IPJ.

Femeia a fost condusă la o unitate spitalicească pentru evaluarea stării de sănătate.În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.   

Sinucidere şocantă la Timişoara. O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii ai săi, de trei şi şase ani

În mai 2022, un incident șocant a avut loc la Timișoara. O femeie în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc din zona Dâmboviţa, împreună cu cei doi copii, un băiat de trei ani şi o fată de şase ani. 

Tânăra mamă locuia pe strada Văliug din Timişoara, dar se pare că a plecat cu copiii spre grădiniţă, iar la un moment dat a decis să urce pe acoperişul unui bloc de pe bulevardul Dâmboviţa (vizavi de depoul de tramvaie), de unde s-a aruncat împreună cu cei mici. 

Femeia şi băiatul erau deja decedaţi când au ajuns medicii la faţa locului. Medicii au încercat să o resusciteze pe fată, însă nu au putut să-i salveze viaţa. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite