O femeie a sărit de la etajul zece al unui bloc din Timișoara. A supraviețuit căderii

0
Publicat:

Tentativa de sinucidere s-a petrecut miercuri, 7 iunie 2023, în jurul orei 12.00, în zona Calea Șagului din Timișoara. Femeia care s-a aruncat de la etajul zece a supraviețuit căzăturii.

Sinucidere la Timişoara FOTO arhivă/Tion.ro
Sinucidere la Timişoara FOTO arhivă/Tion.ro

O femeie în vârstă de 53 de ani din Timșoara s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Calea Șagului. Polițiștii Secției 3 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe acoperișul de la intrarea în scara blocului se află o femeie căzută.

Ca prin minune, femeia a supraviețuit și a fost transportată de urgență la spital. Polițiștii investighează împrejurările care au dus la gestul femeii.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informații rezultând faptul că o femeie în vârstă de 53 de ani s-ar fi aruncat de la etajul zece al blocului. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiș.

În 2022, tot în Calea Șagului, o fată de 15 ani a încercat să se sinucidă, sărind de etajul cinci al unui bloc. Fata a fost internată la Politraumatologie a Spitalului Judeţean, prezentând contuzii pulmonare, fracture costale multiple, fracture la nivelul coloanei toracice şi la nivelul coloanei lombare şi fractură de bazin. Dar a supraviețit.

Tot vara anului trecut, Iulia Bogdan Billi, o femeie de 33 de ani, a șocat o țară întreagă. Aceasta s-a sinucis aruncându-se de la etajul zece al unui bloc din Timişoara, împreună cu copilaşii ei, un băiat de doi ani şi o fată de şase ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite