„Ultima lui zi a fost una plină de bucurie”. Mama lui Angus Cloud exclude ipoteza sinuciderii actorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama lui Angus Cloud a respins speculațiile potrivit cărora moartea recentă și neașteptată a actorului - survenită la o săptămână de la înmormântarea tatălui său - a fost o sinucidere. 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Lisa Cloud McLaughlin a publicat o declarație pe Facebook la sfârșitul săptămânii, în care a afirmat că fiul ei „își reorganiza camera și plasa obiecte prin casă cu intenția de a mai rămâne o vreme în casa pe care o iubea” înainte ca moartea sa, survenită pe 31 iulie, să șocheze lumea divertismentului, relatează The Guardian. 

„Deși fiul meu era profund îndurerat de moartea prematură a tatălui său... ultima sa zi a fost una plină de bucurie”, se arată în declarația lui McLaughlin. El a vorbit despre intenția sa de a contribui la asigurarea pentru surorile sale la facultate și, de asemenea, de a-și ajuta mama din punct de vedere emoțional și financiar. El nu a avut intenția de a-și pune capăt vieții.

„Când ne-am îmbrățișat de noapte bună, ne-am spus cât de mult ne iubeam unul pe celălalt și a spus că ne vom vedea dimineața”.

Mama actorului care a interpretat personajul Fezco în serialul de succes Euphoria de la HBO a recunoscut posibilitatea ca ancheta în curs de desfășurare privind moartea fiului ei să ajungă în cele din urmă la concluzia că acesta a murit „din cauza unei supradoze”. Cu toate acestea, ea a insistat că acesta ar fi murit în mod „accidental și tragic”.

„Nu știu dacă sau ce ar fi putut să își introducă în corp”, se arată în declarația lui McLaughlin. „Știu doar că și-a pus capul pe biroul unde lucra la [proiecte] de artă, a adormit și nu s-a mai trezit. Dar este foarte clar că nu a avut intenția de a pleca din această lume”. 

În declarație, McLaughlin a adăugat că remarcile sale despre fiul ei în vârstă de 25 de ani au fost menite să răspundă la „postările din social media [care] au sugerat că moartea sa a fost intenționată”.

„Vreau să știți că nu este cazul”, a reiterat ea.

Angus Cloud, vedeta serialului „Euphoria”, difuzat de HBO, a murit, luni, 31 iulie, la vârsta de 25 de ani. Cu doar o săptămână în urmă își îngropase tatăl, a anunţat familia sa într-un comunicat.

Cu cea mai grea inimă a trebuit să ne luăm rămas bun astăzi de la un om incredibil”, a precizat în comunicat familia lui Cloud.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite