FOTO Accident foarte grav în Botoşani. Cod Roşu după ce o maşină a intrat frontal într-un microbuz plin cu pasageri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a luat foc FOTO botosaneanul.ro
Autoturismul a luat foc FOTO botosaneanul.ro

Un accident deosebit de grav a avut loc duminică, 5 ianuarie, în localitatea Talpa, din judeţul Botoşani. O maşină a luat foc după ce s-a izbit într-un microbuz plin cu pasageri.

UPDATE S-a activat Cod Roşu de intervenţie în cazul accidentului de la Talpa. În total, 13 persoane au fost rănite. Două dintre acestea foarte grav. O persoană din autoturismul care s-a izbit frontal de microbuz a fost descarcerată şi se afla în stare de inconştienţă. Autoturismul a ars FOTO botosaneanul.ro

vcnjbnvmn

A fost dusă de urgenţă la spital. Autoturismul implicat în accident a luat foc şi este distrus aproape în totalitate. În interiorul acestuia se aflau patru persoane. Toate au ajuns la spital. 

În microbuz au fost rănite 9 persoane printre care şi un copil. În urma primelor cercetări s-a ajuns la concluzia că şoferul autoturismului care venea dinspre Blândeşti nu a acordat prioritate microbuzului la intersecţia cu drumul naţional Botoşani-Ştefăneşti.

fgfhfjh

Impactul a fost frontal FOTO botosaneanul.ro

Accidentul terifiant s-a produs în jurul orei 15.00, după ce un autoturism s-a izbit frontal de un microbuz plin cu pasageri. Impactul a fost deosebit de violent.

Autoturismul a luat pur foc iar numeroase persoane din microbuz au fost rănite. Se estimează că sunt 10 victime, printre care şi cei din autoturismul implicat în accident.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanţă pentru a transporta răniţii la spital.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

FOTO Trei turişti s-au dat peste cap cu maşina la Obârşia Lotrului. Ce s-a întâmplat

Cine e de vină în cazul tramvai vs BMW? Poliţia Rutieră a dat verdictul VIDEO

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite