FOTO Trei turişti s-au dat peste cap cu maşina la Obârşia Lotrului. Ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-au dat cu maşina peste cap la Obârşia Lotrului - Vâlcea şi au scăpat ca prin minune Foto Adevărul
S-au dat cu maşina peste cap la Obârşia Lotrului - Vâlcea şi au scăpat ca prin minune Foto Adevărul

Dornici de distracţie şi de zăpadă, doi bărbaţi şi o femeie s-au încumetat să urce până la Obârşia Lotrului, doar că maşina a derapat şi s-au dat peste cap.

GALERIE FOTO

Evenimentul a avut loc duminică după-amiaza, 5 decembrie în Munţii Lotrului, din judeţul Vâlcea. Maşina a derapat, şoferul a scăpat-o de sub control şi autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în zăpadă, oprindu-se la liziera unei păduri, într-un brad. 

Specialiştii susţin că n-ar fi avut acest ghinion, dacă ar fi ţinut cont de zona în care merg, şi şi-ar fi echipat maşina cu lanţuri. 

Din fericire, cei trei ocupanţi ai maşinii au ieşit teferi şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea. 

Jandarmii vâlceni au fost cei care au venit în ajutorul celor implicaţi în accident. O patrulă a Postului montan de jandarmi Voineasa, care se afla în zonă, a intervenit rapid. 

După ce au verificat starea celor doi bărbaţi şi a femeii din autoturism, au ajutat la readucerea maşinii în starea sa iniţială. 

Cum autovehicolul a suferit avarii destul de grave, a fost contactată o firmă de Tractări auto. Turiştii au rămas la faţa locului până când maşina a fost tractată. 

Este al doilea incident rutier petrecut în zonă de la începutul acestui an. În prima zi a lui 2020, doi turişti care veneau din Petroşani - Hunedoara, s-au decis să ajungă în staţiunea Rânca, pe Transalpina, chiar dacă acest drum era închis şi au rămas înzăpeziţi. Şi în acest caz, tot jandarmii montani le-au venit în ajutor şi i-au escortat până la Obârşia Lotrului.

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite