Solidarizare în Irlanda pentru tânăra din Bistriţa-Năsăud care s-a sinucis. Trupul acesteia va ajunge acasă astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul tinerei va ajung astăzi în ţară FOTO: Facebook
Trupul tinerei va ajung astăzi în ţară FOTO: Facebook

După aproape două săptămâni în care trupul tinerei din Susenii Bârgăului care s-a spânzurat într-un parc din Dublin a zăcut într-o morgă din Irlanda, acesta va ajunge în sfârşit acasă. Românii din Irlanda nu au rămas indiferenţi la drama familiei de pe Valea Bârgăului care nu îşi permitea să aducă trupul fetei acasă şi au adunat suma necesară pentru repatriere.


În această seară va ajunge în Susenii Bârgăului trupul Ancăi Emilia  Munte Pop, care şi-a pus capăt zilelor în data de 3 octombrie, fiind găsită a doua zi spânzurată de un copac dintr-un parc din Dublin.

De 10.000 de euro avea nevoie familia pentru a aduce în ţară trupul tinerei de 27 de ani bani pe care nu îi avea. În disperare de cauză, familia lua în considerare săptămâna trecută incinerarea trupului tinerei şi aducerea în ţară doar a cenuşei.

Românii din Irlanda s-au solidarizat şi au reuşit să adune suma necesară repatrierii, Anca Emilia urmând să fie înmormântată mâine.

Potrivit apropiaţilor, înainte să-şi ia viaţa, tânăra a mai avut două tentative de sinucidere, încercând să se spânzure tot în aceeaşi locaţie, fiind însă salvată în ultima clipă. Tentativele de sinucidere ar fi fost determinate de certurile cu iubitul, un hunedorean care muncea şi el în Irlanda şi cu care tânăra avea o relaţie de doi ani.



Vă mai recomandăm:

FOTO Un tânăr de 27 de ani a fost găsit spânzurat în Pădurea Codrişor

FOTO Viaţa bate filmul. O tânără de 19 ani, mama unui băieţel, s-a sinucis, după un conflict cu părinţii

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite