FOTO Viaţa bate filmul. O tânără de 19 ani, mama unui băieţel, s-a sinucis, după un conflict cu părinţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alecsandra alături de David FOTO: Facebook
Alecsandra alături de David FOTO: Facebook

O tânără de 19 ani a decis să-şi ia viaţa după un conflict avut cu părinţii, cauzat, spun apropiaţii, tocmai de dorinţa de a se întâlni cu tatăl copilului său de nici un an. Alecsandra a suferit o criză renală după ce a înghiţit un pumn de pastile.


Mâine va fi condusă pe ultimul drum Alecsandra Cătinean, o tânără de doar 19 ani, care a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Deşi, potrivit apropiaţilor, era o fire veselă, necazurile şi greşelile făcute în viaţă încă de la o vârstă fragedă au urmărit-o.

În clasa a XII-a, un tânăr din Şieu Măgheruş, a lăsat-o însărcinată. Mai greu de acceptat decât faptul că înainte să îşi termine şcoala va aduce pe lume un băieţel, pe care l-a botezat David, a fost „ocupaţia” tatălui copilului său. Printre ocupaţiile acestuia s-ar număra şi proxenetismul.

Sprijinită de familie, Alecsandra a reuşit să termine liceul şi, mai mult, s-a înscris la Şcoala Sanitară Postliceală din Bistriţa. Weekendul trecut, între Alecsandra şi mama sa a avut loc un conflict, cauzat tot de  tatăl lui David, pe care tânăra îşi dorea să îl întâlnească.

Copleşită de gânduri negre, Alecsandra nu s-a mai gândit nici la viitorul său şi nici la copilaşul de nici un an pe care îl avea şi a luat un pumn de pastile care i-au cauzat o criză renală.

A ajuns duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă în stare gravă, fiind trimisă luni la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unde şi-a şi găsit sfârşitul.

În doar câteva zile, pagina de Facebook a tinerei s-a umplut de fotografii şi mesaje de condoleanţe. „Ale, unde te-ai dus? Hai înapoi la David. L-ai lăsat tu singur. Ne e dor de tine, te pup draga mea prietenă. Nu te voi uita niciodată”, a scris una dintre prietenele Alecsandrei.

„Alecsandra...o fată care, indiferent de ce lovituri a primit de la viaţă, era mereu cu zâmbetul pe faţă şi dornică să o ia în propriile mâini. Era o luptătoare şi exemplu pentru multe fete de vârsta ei datorită deciziei de a păstra copilul pe care Dumnezeu i l-a trimis. Alecsandra, să te ierte Dumnezeu şi să-ţi dea liniştea pe care aici printre cei dragi nu ai reuşit să o găseşti. O să rămâi în mintea mea şi a celor care te ştiam o persoană mult prea puternică,” a scris Gabriela.

Vă mai recomandăm:

Un băcăuan de 35 de ani şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook. Prietenii au reacţionat prea târziu pentru a-l salva

Drama copilei care s-a sinucis la 15 ani: „Azi simt că-mi dau duhul. Gata, m-am săturat de toţi cei care îmi vreţi răul!“

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite