Un tânăr din satul Lilieci şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook: “Sincer, e cineva cu mine? K o fac atunci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Ardeleanu, foto Facebook
Marian Ardeleanu, foto Facebook

Marian Ardeleanu (35 de ani) a murit după ce a luat o supradoză de pastile. Apoi şi-a anunţat prietenii de pe reţeaua de socializare, însă nimeni nu a chemat salvarea.

Bărbatul care locua în satul Lilieci, comuna Hemeiuş, mare susţinător al sportului şi fără loc de muncă, a postat sâmbătă seara, la ora 19.00, un mesaj pe Facebook: „Care mă ştie, chemaţi salvarea, am luat 8888888888 peste 1.000 de pastile“. Ulterior, la ora 19.05, bărbatul a plasat primul comentariu la propriul mesaj:  „Care nu crede o să audă“.

Prima replică a venit abia după jumătate de oră, iar apoi au urmat mai multe comentarii, prin care prietenii întrebau dacă mesajul este sau nu serios. Asta după ce în urmă cu câteva zile Marian mai postase: „Sincer, e cineva cu mine?“ şi „K, o fac atunci“.

În jurul orei 20.00, cei care au răspuns mesajului au încercat să-i afle adresa de domiciliu pentru a putea suna la 112. A fost găsit de părinţii săi, la ora 21.00, însă într-o primă fază aceştia au crezut că Marian doarme. După câteva minute, şi-au dat seama că fiul lor nu se simte bine şi au chemat ambulanţa. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Marian este vărul lui Vasile Ardeleanu, fostul fotbalist băcăuan, cel care în primăvara anului 1999 a fost accidentat dur la unul dintre picioare de Marius Lăcătuş în timpul meciului Steaua – FCM Bacău, care a avut loc pe stadionul din Ghencea

 “Parcă voia să-şi ia rămas bun!

Robert Andrieş, cunoscut ca Robert Olandezul, şeful galeriei sportive băcăuane, povesteşte cum l-a văzut pe Marian Ardeleanu în ultima zi a vieţii sale. „Ne-am întâlnit sâmbătă, în ziua în care el a murit. Ne-am văzut la meciul de handbal dintre Ştiinţa Bacău şi Pandurii Târgu-Jiu. Chiar m-am bucurat că l-am văzut. Ştiam că are ceva probleme de sănătate cu ficatul şi că urmează un tratament mai dur. De aceea, auzisem că trece prin nişte momente mai dificile. Acum, la meci, părea în regulă“, a afirmat Robert Olandezul.

El a mai adăugat că, după meci, Marian Ardeleanu s-a îmbrăţişat cu mai mulţi vechi amici din galeria băcăuană. „Parcă voia să-şi ia rămas-bun de la noi!“, a mai spus şeful galeriei băcăuane. 

Alţi colegi de galerie spun că, de câteva luni, Ardeleanu era extrem de tăcut. „Eu îl mai vedeam uneori pe Facebook şi îl apelam, însă de multe ori nu-mi răspundea. Mi se părea trist. Acum îmi dau seama că avea probleme. Sincer, uneori credeam că este supărat pe mine şi nu înţelegeam motivul“, a afirmat Gabi Săndulache, un alt membru al galeriei băcăuane.

La autopsie i-au fost găsite în stomac peste 100 de pastile

Medicii legişti băcăuani confirmă faptul că bărbatul de 35 de ani a murit din cauza unei supradoze de medicamente. „La autopsie au fost găsite aproximativ 100 de pastile. Nu se poate afirma deocamdată ce fel de medicamente erau, însă rezultatul analizelor va veni în aproximativ zece zile“,
a afirmat Marcel Bădără, şeful Serviciului de Medicină Legală din Bacău.

Din spusele apropiaţilor, Marian Ardeleanu a fost diagnosticat de mai mulţi ani cu ciroză şi traversa o perioadă grea. Va fi înmormântat joi, la ora 11.00, la cimitirul din localitatea natală, Lilieci, comuna Hemeiuş.

 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite