Șoferul de microbuz care a bătut o pasageră a fost pus în libertate. Ancheta penală continuă însă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii l-au plasat sub control judiciar pe șoferul unui microbuz care a lovit de mai multe ori cu pumnii o femeie. Bărbatul este cercetat pentru lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Momentul în care șoferul microbuzului o lovește pe femeie FOTO captură video
Momentul în care șoferul microbuzului o lovește pe femeie FOTO captură video

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău l-a plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile pe șoferul violent care a scandalizat o țară întreagă după ce a fost filmat de un călător când înjura și lovea cu pumnii o femeie în microbuzul pe care îl conducea. Inițial, polițiștii îl reținuseră pe bărbat pentru 24 de ore.

Imaginile revoltătoare au apărut în mediul online. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile într-un microbuz care transporta călători pe ruta Bacău-Onești.

O femeie care se așezase pe un scaun lângă șofer s-a ridicat, moment în care conducătorul auto și-a pierdut cumpătul și a lovit-o cu pumnul, spunându-i imperativ: „Stai jos cum îți spun eu!”

Femeia s-a revoltat pentru că a fost agresată, iar șoferul și-a pierdut total controlul și a început să o înjure și să o lovească în neștire cu pumnii. „Ori stai jos, ori îşi f... Dumnezeul mă-tii!”, i-a spus bărbatul înainte să îi administreze o nouă serie de lovituri cu pumnii.

Dat afară de firma la care lucra

Niciun călător din microbuz nu a intervenit pentru a-l opri pe conducătorul auto. Polițiștii băcăuani l-au identificat pe șoferul violent și i-au deschis dosar penal. De asemenea, bărbatul a fost dat afară de conducerea firmei de transport.

„Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din municipiul Onești.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Există informații că femeia l-ar fi provocat pe șofer pe parcursul călătoriei și l-ar fi înjurat, iar la un moment dat acesta și-ar fi pierdut cumpătul, a oprit microbuzul și a luat-o la bătaie. Polițiștii urmează să lămurească acum și acest aspect.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite