Cum s-a răzbunat un bărbat pe fosta iubită. Cine l-a ajutat să își pună în aplicare planul

0
Publicat:

Doi bărbați, de 33 și 39 de ani, au fost reținuți de polițiști sub acuzația de distrugere. Oamenii legii au efectuat patru percheziții la domiciliile celor doi pentru a ridica probe.

Fostul iubit al femeii i-a incendiat mașina ca să se răzbune pe ea FOTO arhivă Adevărul
Fostul iubit al femeii i-a incendiat mașina ca să se răzbune pe ea FOTO arhivă Adevărul

Polițiștii Serviciului de Investigații Crimnale Bacău au identificat și reținut, doi bărbați, de 33 și 39 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.   

Pe 18 august 2022, în jurul orei 1.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au fost sesizați prin 112, de către o tânără de 33 de ani, din comuna Cleja, despre faptul că, persoane necunoscute i-au incendiat autoturismul care era parcat în fața locuinței sale.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care, în urma unor activități informativ-operative complexe au identificat un bărbat de 33 de ani, din comuna Livezi, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Pe 1 martie, polițiștii de investigații criminale, împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Onești, criminaliști și cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 4 percheziții domiciliare, din care, 2 pe raza municipiului Onești, una în comuna Livezi și una în municipiul București.

În locațiile amintite au fost identificate mijloace materiale de probă, telefoane mobile, chei de autovehicule, un pistol neletal și sume de bani. De asemenea, bărbatul de 33 de ani și un altul de 39 de ani, din municipiul București au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

„Din cercetări s-a stabilit că, bănuitul s-ar fi deplasat cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul București, pe raza comunei Cleja, la domiciliul fostei concubine, respectiv tânăra de 33 de ani, unde ar fi incendiat autoturismul și bunurile acesteia din interiorul autovehicului, folosind un lichid inflamabil, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Pe 27 martie, cei doi bărbați au fost reținuți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore. Ulterior, au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite