Accident rutier cu doi morţi şi un rănit grav pe DN 11. „Curba morţii” abia ce fusese sfinţită de un preot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina implicată în accident a ajuns un morman de fiare contorsionate FOTO unupetrotus.ro
Maşina implicată în accident a ajuns un morman de fiare contorsionate FOTO unupetrotus.ro

Două persoane au murit şi o alta a ajuns la spital, cu răni grave, în urma unui accident teribil, care a avut loc în această seară, pe DN 11 Oneşti – Bacău, pe raza localităţii Brătila, în locul numit „Curba morţii”.

În evenimentul rutier de pe DN 11 au fost implicate un autoturism şi un TIR. Un bărbat de 55 de ani a suferit multiple traumatisme, iar alte două persoane, un bărbat de 49 de ani şi o femeie de 70 de ani, au decedat. Toate cele trei victime se aflau într-un autoturism.

„Au fost descarcerate 3 victime: o victimă, conştientă, cu multiple traumatisme, a fost predată unui echipaj SAJ, şi două victime decedate, cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a precizat maiorul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, pentru unupetrotus.ro.

Poliţiştii rutieri din Oneşti au stabilit cum s-a produs tragedia. Un bărbat de 43 de ani, din municipiul Oneşti, în timp ce conducea un ansamblu compus din cap tractor şi semiremorcă pe DN11 Oneşti – Bacău, pe raza localităţii Brătila, comuna Helegiu, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei în condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Căiuţi.

”În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului şi decesul a două persoane, o femeie de 69 de ani şi un bărbat de 48 de ani, pasageri ai autoturismului. Conducătorul ansamblului format din cap tractor şi semiremorcă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Irina Oana Năforniţă.

„Să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică”

Preotul Florin Ioniţă, de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”  din Brătila, a mers însoţit de un dascăl pe marginea drumului naţional 11, din judeţul Bacău, şi a ţinut o slujbă în curba aflată la ieşirea din Oneşti către Bacău.

„Am mers să sfinţim locul numit «CURBA MORŢII» şi am săvârşit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo şi să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică toţi cei ce conduc autovehiculele şi cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toţi, să vă apere, să ajungeţi sănătoşi la destinaţie şi să fiţi izbăviţi de orice accident”, transmitea acum o lună de zile Parohia Brătila de Jos.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

UPDATE/Accident în lanţ cu cinci maşini, pe digul Galaţi-Brăila. Trei persoane sunt rănite

Imagini incredibile de la un accident rutier. Cum a ajuns un autoturism condus de o şoferiţă de 19 ani VIDEO

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite