Un autoturism cu refugiaţi ucraineni a blocat două ore traficul pe Valea Oltului. Şase persoane, implicate în coliziunea cu un TIR FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un autoturism cu refugiaţi ucraineni a provocat un accident pe Valea Oltului, la Bujoreni - Vâlcea, soldat cu trei victime şi blocarea traficului pe DN 7 timp de două ore Foto ISU Vâlcea
Un autoturism cu refugiaţi ucraineni a provocat un accident pe Valea Oltului, la Bujoreni - Vâlcea, soldat cu trei victime şi blocarea traficului pe DN 7 timp de două ore Foto ISU Vâlcea

Un grav accident rutier s-a produs marţi după-amiaza, 8 martie, pe DN 7 / E 81, pe raza satului Gura Văii din localitatea Bujoreni - Vâlcea, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital.

Din informaţiile furnizate de către reprezentanţii ISU Vâlcea, reiese că a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un TIR care transporta scutece pampers. Şase persoane din cele trei autovehicule au avut de suferit în urma impactului, trei dintre acestea fiind transportate în final la spital.

GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL DE PE VALEA OLTULUI PROVOCAT DE UN AUTOTURISM CU REFUGIAŢI UCRAINENI

Unul din autoturisme era înmatriculat în Ucraina. O femeie din această maşină, de naţionalitate ucraineană, a suferit leziuni minore, potrivit autorităţilor, iar după acordarea primelor îngrijiri la faţa locului, de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a solicitat cazare pentru aproximativ şase ore, urmând ca după acest interval să-şi reia deplasarea cu destinaţia finală Bulgaria.

Trei persoane din restul de cinci implicate în eveniment au fost transportate la spital.

ISU Vâlcea a intervenit la faţa locului cu un echipaj de descarcerare şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, dintre care unul cu medic.

Potrivit martorilor oculari, se pare că accidentul a fost provocat de şoferul din maşina de Ucraina care nu a respectat distanţa corespunzătoare în timpul mersului, intrând în maşina care circula în faţa sa. Aceasta a fost proiectată în TIR-ul care circula pe sens opus, iar apoi a revenit pe acelaşi sens în urma impactului. Rămâne ca ancheta poliţiştilor să stabilească atât cauza cât şi împrejurările în care s-a produs acest incident rutier.

Aproximativ două ore, circulaţia pe Valea Oltului, între Sibiu şi Vâlcea, a fost întreruptă total, până la degajarea carosabilului şi pentru derularea cercetărilor la faţa locului.

Vă mai recomandăm şi:

Supraimpozitarea, soluţia pentru hotelurile în paragină dintr-o staţiune-fantomă din Munţii Lotrului

Patru victime, printre care şi o copilă de 4 ani, în urma coliziunii unei maşini cu un cap de pod, pe DN 67 FOTO 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite