Judecătorii taie din pedeapsa şoferiţei care a lovit intenţionat un poliţist pe motocicletă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă Adevărul
Arhivă Adevărul

Tânăra psiholog din Buzău care a fost condamnată iniţial la 9 ani şi 10 luni închisoare, după ce în august 2020 a lovit cu maşina, intenţionat, un poliţist aflat pe motocicletă, scapă cu o pedeapsă mai mică. Astfel, Anda Vlădescu urmează să execute o pedeapsă rezultantă de 8 ani şi 3 luni închisoare, conform deciziei Curţii de Apel Ploieşti.

În vara anului 2020, un poliţist aflat pe motocicletă i-a făcut semn tinerei şoferiţe să tragă pe dreapta, când a depistat defecţiuni la sistemul de iluminare al maşinii. 

Femeia aflată la volan, Anda Vlădescu, nu a oprit, ci şi-a văzut de drum. Poliţistul a pornit în urmărirea maşinii, a folosit sistemele luminoase şi acustice încercând să oprească autoturismul, însă fără rezultat. 

Şoferiţa şi-a continuat drumul, la intersecţia străzilor Patriei şi Unirii a virat dreapta, a ajuns pe o străduţă îngustă între blocuri, iar apoi din nou pe Unirii, pe acest traseu existând suspiciuni că femeia ar fi trecut pe roşu. 

Ulterior, şoferiţa ajunge pe Calea Eroilor, unde circulă pe banda de lângă bordură iar când poliţistul ajunge paralel cu maşina ei şi-i face semn din nou să oprească, femeia virează brusc şi acroşează motocicleta cu partea din faţă. Vehiculul pe două roţi a fost proiectat într-un taxi, apoi a luat foc. 

VIDEO


Femeia a fugit de la locul accidentului, fiind prinsă după câţiva kilometri. A fost testată cu etilotestul dar şi cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative. Anda Vlădescu nu a putut explica de ce a procedat în asemenea mod.

Iniţial, Anda Vlădescu a fost condamnată la 9 ani şi 10 luni închisoare, însă Curtea de Apel Ploieşti a hotărât, în şedinţa din 7 martie 2022, să desfiinţeze parţial decizia Tribunalului Buzău, prima instanţă sesizată, şi a hotărât ca buzoianca să execute o pedeapsă de 8 ani şi 3 luni pentru ultraj calificat şi distrugere.

Judecătorii au decis şi reducerea cuantumului daunelor morale. ”Reduce cuantumul daunelor morale la plata căruia a fost obligată inculpata Vlădescu Anda Ioana către partea civilă Popa Adrian Dumitru la 50.000 lei“, se arată în decizia Curţii de Apel Ploieşti.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite