„Curba morţii” din Bacău, sfinţită de un preot. „Să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică” VIDEO

0
0
Preotul Florin Ioniţă sfinţeşte ”Curba morţii” FOTO captură video
Preotul Florin Ioniţă sfinţeşte ”Curba morţii” FOTO captură video

Un preot din localitatea Brătila, judeţul Bacău, a ţinut o slujbă într-o curbă de pe drumul naţional 11, sperând că astfel va reuşi să reducă numărul de accidente care se produc frecvent în zonă.

Preotul Florin Ioniţă, de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”  din Brătila, a mers însoţit de un dascăl pe marginea drumului naţional 11, din judeţul Bacău, şi a ţinut o slujbă în curba aflată la ieşirea din Oneşti către Bacău.

Cel mai recent accident a avut loc în zona amintită sâmbătă, 29 ianuarie. O şoferiţă de 34 de ani a intrat pe contrasens şi a izbit o maşină care circula din sens opus. În urma impactului, o femeie de 60 de ani, aflată la volanul maşinii lovite, a decedat. Alte două persoane, un bărbat de 68 de ani şi un copil de 10 ani, au ajuns la spital.

„Am mers să sfinţim locul numit «CURBA MORŢII» şi am săvârşit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo şi să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică toţi cei ce conduc autovehiculele şi cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toţi, să vă apere, să ajungeţi sănătoşi la destinaţie şi să fiţi izbăviţi de orice accident”, este mesajul Parohiei Brătila de Jos.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Rugăciunea unui medic chirurg acuzat de condiţionarea actului medical: „Doamne, Maica Domnului, fereşte-mă de procurori“. Era obsedat de bani

Medic chirurg, audiat de procurori pentru infracţiuni de corupţie

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri