Un nou caz şocant la Arad. Cadavrul unui copil fără picioare şi resturi umane arse, găsite lângă un cimitir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au recoltat probe de la faţa locului FOTO presasm.ro (arhivă)
Criminaliştii au recoltat probe de la faţa locului FOTO presasm.ro (arhivă)

La mai puţin de jumătate de an de la momentul în care un om de afaceri a fost aruncat în aer, la Arad are loc un nou eveniment şocant. Un copil de aproximativ opt ani a fost descoperit mort, fără picioare, în cartierul Bujac.

Poliţiştii din Arad sunt în alertă după ce, printr-un apel la 112, s-a anunţat că pe o stradă din cartierul Bujac, în apropierea unui cimitir, a fost găsită talpa unui picior ars, iar în apropiere se află mai multe lucruri incendiate.

Surse „Adevărul” au declarat că, ajunşi la faţa locului, poliţiştii au descoperit, la aproximativ 100 de metri de locul în care au fost găsite resturile umane arse, cadavrul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, făcându-se cercetări pentru omor.

Surse „Adevărul” au mai arătat că poliţiştii lucrează la identificarea cadavrului în condiţiile în care în zona în care a fost făcută macabra descoperire nu a fost raportată dispariţia niciunui copil. IPJ Arad nu a comentat cazul, iar reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere. 

La sfârşitul lunii mai 2021, Aradul a fost scena unui nou caz şocant. Maşina în care se afla omul de afaceri Ioan Crişan a fost aruncată în aer, lângă un supermarket Profi din cartierul Vlaicu. Chiar dacă în urma anchetei s-a stabilit că Ioan Crişan a fost aruncat în aer, autorităţile nu au anunţat existenţa vreunui suspect.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Niciun suspect în cazul uciderii lui Ioan Crişan. Şeful Poliţiei Române este aşteptat la Arad
 

Noi detalii în dosarul asasinatului de la Arad. Au fost găsite două tipuri de ADN în maşina omului de afaceri ucis

Ingineri auto, despre cazul de la Arad: „A fost ceva premeditat. Nu are cum să explodeze după pornire”

Primele imagini cu explozia maşinii unui om de afaceri arădean. Ipoteza experţilor în investigaţii criminale sosiţi special de la Bucureşti VIDEO

O limuzină Mercedes a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fostul socru al unui deputat a murit FOTO VIDEO

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite