Niciun suspect în cazul uciderii lui Ioan Crişan. Şeful Poliţiei Române este aşteptat la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO aradon.ro
FOTO aradon.ro

Chestorul Benone Marian Matei, şeful Poliţiei Române a decis să meargă la Arad să verifice stadiul anchetei în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crişan.

Anchetatorii nu au încă niciun suspect în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crişan, maşina căruia a fost aruncată în aer în 29 mai. Pentru că ancheta bate pasul pe loc, la Arad îşi va face apariţia şi şeful Poliţiei Române, chestorul Benone Marian Matei. La Poliţia Arad se află încă de la începutul anchetei adjunctul şefului Poliţiei Române. 

Până acum au fost audiate toate persoanele din anturajul omului de afaceri – familie, prieteni – pentru a se stabili care putea fi motivul care să fi dus la asasinarea lui, scrie Digi24.ro.

Potrivit unor surse din anchetă există un cerc de suspecţi. 

Anchetatorii au descoperit două tipuri de ADN pe explozibilul din automobilul omului de afaceri şi iau în calcul varianta în care explozia maşinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar bomba ar fi fost activată de la distanţă.  

Oamenii legii aşteaptă şi finalizarea expertizei asupra bombei, pentru a-şi da seama ce fel de explozibil a fost folosit. 

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. 

Vă mai recomandăm:

Noi detalii în dosarul asasinatului de la Arad. Au fost găsite două tipuri de ADN în maşina omului de afaceri ucis

Ingineri auto, despre cazul de la Arad: „A fost ceva premeditat. Nu are cum să explodeze după pornire”

Primele imagini cu explozia maşinii unui om de afaceri arădean. Ipoteza experţilor în investigaţii criminale sosiţi special de la Bucureşti VIDEO

O limuzină Mercedes a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fostul socru al unui deputat a murit FOTO VIDEO


 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite