O limuzină Mercedes a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fostul socru al unui deputat a murit FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina în care se afla fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea a explodat sâmbătă dimineţa FOTO aradon.ro
Maşina în care se afla fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea a explodat sâmbătă dimineţa FOTO aradon.ro

O maşină a fost găsită în flăcări, sâmbătă dimineaţă, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, în aceasta aflându-se un bărbat mort. Primele informaţii arată că s-ar fi produs o explozie la autoturism. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

GALERIE FOTO


"În această dimineaţă în jurul orei 7, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism", au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad.

Acolo au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompieril, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat. Potrivit Ioan Crişan, fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea. Potrivit sursei citate, omul de afaceri s-a urcat în maşina,după ora 7.00, după obişnuita sa cafea de dimineaţă la cafeneaua din zonă, iar când a pornit maşina aceasta a explodat.

Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crişan conducea un Mercedes. Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s- au spart în urma exploziei maşinii la ieşirea din parcarea de la PROFI. 

„Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.  Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe”, a anunţat IGPR. 

Citeşte şi:

Cine este omul de afaceri mort în explozia de la Arad. A fost primul crescător de somn african din România

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite