Primele imagini cu explozia maşinii unui om de afaceri arădean. Ipoteza experţilor în investigaţii criminale sosiţi special de la Bucureşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolidul omului de afaceri din Arad a fost distrus în totalitate. FOTO Cătălin Creştin
Bolidul omului de afaceri din Arad a fost distrus în totalitate. FOTO Cătălin Creştin

Limuzina omului de afaceri arădean Ioan Crişan a fost găsită în flăcări, sâmbătă dimineaţă, în parcarea unui supermarket din Arad. Poliţiştii au găsit în maşina corpul lipsit de viaţă al afaceristului şi nu exclud nicio ipoteză.

Ioan Crişan, omul de afaceri care a murit în explozia produsă sâmbătă în parcarea unui supermarket din Arad, este fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea. Crişan are afaceri în domeniul piscicol, fiind singurul crescător de somn african din România.

Poliţiştii care anchetează cazul iau în calcul şi varianta unui atentat a cărui ţintă ar fi fost omul de afaceri. O altă ipoteză este cea a unei defecţiuni care ar fi cauzat un scurtcircuit, iar din această cauză ar fi luat foc şi maşina.

Dată fiind complexitatea cazului, în Arad se va deplasa o echipă de specialişti de la Bucureşti, din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Potrivit Digi 24, surse din cadrul anchetei ar fi afirmat că s-au găsit urme de praf de puşcă, iar martorii ar fi simţit un miros specific după explozie. Totuşi, specialiştii SRI exclud varianta atentatului.

„SRI participă la ancheta desfăşurată de Poliţia Română şi, împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Criminalistică se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist", se precizează într-un scurt comunicat emis sâmbătă de SRI.

„Având în vedere evenimentul din judeţul Arad, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe”, au informat reprezentanţii Poliţiei Arad.

Vă mai recomandăm şi:

Cine este omul de afaceri mort în explozia de la Arad. A fost primul crescător de somn african din România

O limuzină Mercedes a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fostul socru al unui deputat a murit FOTO VIDEO

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite