Valentine's Day. Unde mergem de Ziua Îndrăgostiţilor, programul distracţiei în fiecare judeţ: petreceri romantice în cluburi, oferte turistice de nerefuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii petrec Ziua Îndrăgostiţilor în cluburile şi restaurantele din România
Românii petrec Ziua Îndrăgostiţilor în cluburile şi restaurantele din România

Sâmbătă, 14 februarie, românii sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor, iar restaurantele, cluburile şi hotelurile din ţară se transformă în locuri extrem de romantice. „Adevărul“ vă propune câteva idei pentru o zi romatică şi relaxantă.

PIATRA NEAMŢ. Programul evenimentelor din weekend dedicate îndrăgostiţilor

Oferta localurilor din Piatra Neamţ pentru tinerii care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor cuprinde petreceri, concerte de muzică de toate genurile, şi seri romantice.

Pentru ziua de 14 februarie, hotelul Central Plaza pregăteşte două evenimente speciale dedicate îndrăgostiţilor care sunt invitaţi să iubească româneşte de Valentine’s Day. La Crama Domnească din incinta hotelului, cuplurile vor avea parte, în schimbul a 149 de lei, de un meniu special (welcome drink, gustare, fel principal, desert) în compania muzicii live asigurate de organizatori.

ARAD. O rochie de mireasă, printre premiile de Valentine's Day din Arad

Cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, unele dintre localurile şi restaurantele arădene organizează petreceri în serile de vineri şi sâmbătă. Şi cele două mall-uri din municipiu se bat în oferte specifice sărbătorii, în speranţa atragerii de clienţi.

Atrium Mall are în aceste zile o campanie prin care oferă clienţilor vouchere de patru mii de lei (pentru o „rochie de poveste”), dar şi patru buchete de mireasă.

În ceea ce priveşte celălalt mall din Arad, Galleria – aici diferitele magazine oferă reduceri de preţuri cuprinse între 10 şi 50% la anumite produse. În acest week-end, şi magazinele de electrocasnice dau startul reducerilor. Media Galaxy dă startul ” Îndrăgostiţilor de ...Mega Oferte”, cu reduceri de până la 60%.

ZALĂU. Ce poţi face de Sfântul Valentin 

Chiar dacă restaurantele şi cluburile nu se înghesuie în a organiza seri tematice de Sfântul Valentin, îndrăgostiţii din Zalău care vor să marcheze sărbătoarea împrumutată de la occidentali au, totuşi, la dispoziţie, câteva variante.

image

O variantă de petrecere a unei seri agreabile în doi o propune Brilliant Parc, care organizează o petrecere ”patronată” de Marilyn Monroe. Din meniul ce costă 98 de lei de persoană nu lipsesc bucatele cu tematică, de genul desertului Sweet Kiss, în timp ce de asigurarea unei atmosfere romantice se va ocupa trupa Hazard, cu a sa solistă vocală Aminda, fostă concurentă în show-ul de televiziune Vocea României.

BUCUREŞTI. Ce facem de Ziua Îndrăgostiţilor în Capitală

Pe 14 februarie, românii sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor, iar Bucureştiul se transformă în zilele următoare într-un tărâm romatic. „Adevărul“ vă prezintă câteva locuri în care puteţi merge de Ziua Îndrăgostiţilor.

În următoarele zile, Bucureştiul se transformă într-un tărâm al romatismului, la tot pasul găsindu-se dulciuri în formă de inimioare. De asemenea, restaurantele şi cafenelele din oraş se pregătesc de sărbătoare, iar atmosfera va fi una cu adevărat romantică.

VASLUI. Cum se pot distra bârlădenii de Sfântul Valentin

Cluburile şi restaurantele din Bârlad au pregătit surprize de Sfântul Valentin pentru îndrăgostiţii de toate vârstele. Tinerii pot opta pentru o  noapte în club pe muzica unor DJ, iar îndrăgostiţii trecuţi de vârsta adolescenţei pot petrece o seară romantică la restaurant sau la teatru

Clubul Ground a pregătit o seară de neuitat de Sfântul Valentin. “Fii pregătit să te îndrăgosteşti sau să petreci toată noaptea alături de persoana iubită. Concursuri pentru toate cuplurile dar şi pentru persoanele singure la care câştigătorii primesc premii surpriză. Nu rata cel mai romantic party al anului”, scrie pe afişul de prezentare al evenimentului. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Bobby şi MC Maryanoo. În plus,vor fi oferite shoturi. Rezervări se pot face la telefon: 0760/992000.

BISTRIŢA. Salsa şi speed dating de Ziua Îndrăgostiţilor

Reduceri, oferte speciale şi petreceri, asta au pregătit localurile din Bistriţa-Năsăud cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Dacă unii îi invită pe bistriţeni la dansuri senzuale latino-americane, alţii pregătesc evenimente inedite pentru cei singuri precum „speed dating”.

Valetine`s Day dă startul lunii cadourilor, aşteptate de toată lumea, în special de către femei. Bijuteriile, florăriile, saloanele de înfrumuseţare din Bistriţa toate au pregătit oferte speciale pentru Valentine`s Day aşteptând mai ales domnii să le calce pragul pentru a alege cel mai inspirat cadou pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

TIMIŞOARA. Un cadou subtil pentru îndrăgostiţii din Timişoara: „50 de umbre ale lui Gray“

Îndrăgostiţii care s-au săturat de petrecerile monotone de Valentines Day pot merge la un film special. Acesta va rula la Cinema City din Iulius Mall.

Sfârşitul de săptămână aduce în cinematograful de la mall unul din cele mai aşteptate filme. Este vorba de “50 de umbre ale lui Gray”, un veritabil fenomen mondial, care va rula la Cinemacity, începând din 13 februarie. Filmul poate fi un subtil cadou pentru îndrăgostiţi pentru Valentines Day.  

IAŞI. Programe dedicate în club şi restaurant, atelier de relaţii personale la Palat

Ziua îndrăgostiţilor, sărbătorită în toată lumea sâmbătă, 14 februarie, nu i-a luat prin surprindere nici pe proprietarii de localuri din Iaşi.

image

Majoritatea localurilor din Iaşi au pregătit programe dedicate zilei de 14 februarie. Cuplurile de îndrăgostiţi pot alege să-şi arate dragostea reciproc fie la restaurante sau cupluri, fie pedalând pe bicicletă sau participând la cursuri dedicate relaţiilor de lungă durată.

BOTOŞANI. „Vrem să facem show în numele iubirii“

De Valentine’s Day botoşănenii se pregătesc de distracţie. Deşi ese o sărbătoare a cuplurilor de îndrăgostiţi, botoşănenii preferă petrecerile ,unde se adună cu mai mulţi prieteni. Restaurantele şi cluburile din Botoşani vin cu oferte pentru ziua îndrăgostiţilor.

Ziua îndrăgostiţilor importantă în România de peste ocean, se dovedeşte a fi încă un prilej de distracţie pentru botoşăneni. 

Dacă o parte a locuitorilor municipiului, vor dori să petreacă o seară romantică doar în compania persoanei iubite, majoritatea tinerilor preferă distracţia generală, cu iubitele dar şi cu gaşca de prieteni. Restaurantele şi cluburile botoşănene au pregătit deja oferte, pentru ambele categorii şi pentru petrecăreţi dar şi pentru romantici.

FOCŞANI. Ziua îndrăgostiţilor, sărbătorită cu poezie şi distracţie în cluburi

Îndrăgostiţii din Vrancea sunt invitaţi în acest weekend să petreacă Valentine's Day după preferinţe, fiind organizate pentru ei atât manifestări culturale, cât şi petreceri în cluburi şi restaurante.

image

O manifestare mai altfel, dedicată îndrăgostiţilor, va avea loc la Odobeşti,  vineri, 13 februarie, de la ora 12.00.

Iubitorii de cultură sunt chemaţi să descopere unul dintre cei mai mari creatori de limbă, poetul Grigore Vieru, născut pe 14 februarie 1935 în Hotinul istoric pe vremea când acest Ţinut făcea parte din România Mare.

CLUJ-NAPOCA. Câştigi premii pentru perechea ta, pedalând pe bicicletă şi să te căsătoreşti pentru o zi

Căsătorii de o zi, tombole pentru weekenduri la spa şi sejururi la Veneţia, dar şi jocuri de evadare organizate într-o pivniţă din Cluj. Acestea sunt cele mai interesante oferte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Sentimente mărturisite prin pedalat. Clujenii au ocazia să-şi răsfeţe perechea la spa şi să câştige 10 weekend-uri romantice. Prin competiţia „Love Ride“, care are loc între 9 şi 14 februarie, între orele 17.00 şi 20.00, la Iulius Mall, curioşii pot pedala pentru premii timp de 30 de minute, fără întrerupere, în spaţiul special amenajat la intrarea principală din mall. Clienţii curajoşi vor fi premiaţi pentru sentimentele lor, în funcţie de numărul kilometrilor pedalaţi. Cei care parcurg 5 km vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lei, pentru 10 km - voucher de cumpărături în valoare de 50 lei, pentru 15 km - un abonament pentru o lună. 

RÂMNICU VÂLCEA. Liber la distracţie pe pârtia din Voineasa şi în cluburi

De Valentine’s Day, petrecăreţii au liber la distracţie în cluburile din Râmnicu Vâlcea. Şi pe pârtia de schi din nordul judeţului se anunţă zarvă mare, iar hotelierii de la munte le-au pregatit îndrăgostiţilor  oferte speciale.

În Râmnicu Vâlcea, îndrăgostiţii sunt aşteptaţi încă de vineri seara să petreacă momente speciale alături de trupa Vunk, care va susţine un recital în Taverna Zăvoi, începând cu ora 21.00. Sâmbătă, de Valentine’s Day, petrecerea va continua în acelaşi local, dar pe muzica anilor ’80. Atmosfera la petrecerea retro va fi întreţinută de către DJ Sorin Lupaşcu. 

BRAŞOV. Valentine's Day acasă la Dracula

Îndrăgostiţii îşi pot celebra iubirea la Castelul Bran, iar cei cu dare de mână pot alege pachetele speciale din Poiana Braşov, unde hotelierii se întrec în oferte.

Proprietarii Castelului Bran invită îndrăgostiţii să îşi petreacă Valentine's Day în reşedinţa lui Dracula.  „Îndrăgostiţii care îi vor trece pragul sâmbătă, 14 februarie, vor primi turtă dulce sau vor putea gusta ciocolata, fructele, ceaiul aromat şi cafeaua aburindă într-un cadru special amenajat pentru acest eveniment – Sufrageria Regală din Curtea Interioară. Atmosfera specială va fi întregită de acorduri clasice şi de lumina caldă a lumânărilor. Zidurile reci, care păstrează poveştile demult apuse cu regi şi cavaleri, vor fi martore ale visurilor şi speranţelor actuale ale îndrăgostiţilor”, se arată într-un comunicat al administraţiei Castelului.   

TÂRGOVIŞTE. Vizită la Curtea lui Vlad Ţepeş. Dacă urci cu persoana iubită în Turnul Chindiei, sigur veţi rămâne împreună

ndrăgostiţii pot alege cu încredere fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, iar în capul listei ar trebui să fie vizita la Curtea Domnească, unde pot fi vizitate mai multe muzee, dar şi Turnul Chindiei.  O legendă spune că dacă urci cu persoana iubită în Turnul Chindiei, sigur veţi rămâne împreună pentru tot restul vieţii.

image

Reprezentanţii Curţii Domneşti din Târgovişte au anunţat că toate muzeele vor fi deschise sâmbătă, 14 februarie, de Valentine's Day. 

CĂLĂRAŞI. Răsfăţ cu masaj oriental, spectacole şi seri romantice la restaurant

Cine doreşte să petreacă un Valentine’s Day de neuitat are la îndemână mai multe variante de distracţie. O ieşire la restaurant, cu muzică şi mâncare bună, un spectacol în club ori un răsfăţ de zile mari la un salon de masaj.

Când dragostea pluteşte în aer, iar femeile doresc să-şi suprindă partenerul şi să fie mai frumoase decât în orice altă zi, Bella Spa poate fi o alegere inspirată. Pentru 2 ore de relaxare pentru care plăteşti 100 lei intri într-o lume exotică. Pachetul “Life is beautiful" cuprinde un ritual oriental special de curăţare(hammam) şi purificare pe care femeile din Asia şi Africa de Nord îl practică de secole pentru revigorarea corpului şi minţii a ajuns şi pe malul Borcei. Procedura constă în 5 etape succesive: curăţarea cu săpun negru tradiţional marocan; gomajul cu mănuşă specială Kassa; clătirea cu apă din abundenţă; masca cu argilă Rassoul şi modelajul cu ulei de migdale.

CRAIOVA. Vezi ce petrceri, concerte şi oferte au restaurantele de Sf. Valentin

Îndrăgostiţii care nu şi-au planificat o escapadă în doi de Sfântul Valentin, iată ce pot face în acest sfârşit de săptămână în Craiova.

Toate cluburile, restaurantele şi cafenelele s-au pregătit şi îi aşteaptă pe craioveni cu petreceri, surprize, concerte şi reduceri pentru îndrăgostiţi. Restaurantul REX din Bănie organizează „Valentine’s Day Party!“ cu muzică populară şi de petrecere, dar şi cu bucate tradiţionale şi vin bun. Meniul conţine: muşchi de porc, pulpă de porc, coastă de porc, cârnaţi, mici, ficăţei, crochete de caşcaval, cartofi aurii, murături, iar la desert va fi servit tiramisu. Tinerii îndrăgostiţi trebuie să plătească 79 de lei de persoane pentru ziua îndrăgostiţilor.

PITEŞTI. „Forever Love“ - superconcert live cu Direcţia 5

Cea mai în vogă trupă din România cântă în Club Hush Piteşti, pe 14  februarie. “Direcţia 5” va aduce în faţa publicului cele mai cunoscute melodii de dragoste ale trupei.  Din show nu va lipsi, bineînţeles, nici cel mai recent single, „Forever love”.

Direcţia 5 le aduce îndrăgostiţilor din Piteşti un cadou special de Valentine’s Day. Concertul “Forever love”,  de sâmbătă, 14 februarie, se anunţă nu doar un spectacol dedicat iubirii, ci şi un regal muzical cu  poveşti şi declaraţii de dragoste, refrene răvăşitoare şi note răscolitoare.

SUCEAVA. Căsătorii de probă, petreceri surpiză, meniuri festive şi muzică bună pentru îndrăgostiţii suceveni

Valentine’s Day le oferă ocazia îndrăgostiţilor suceveni să încerce căsătoriile de probă, să participe la petreceri deosebite, să se delecteze cu meniuri festive sau să se disteze la cea de-a XXXII-a ediţie a Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei

Valentine’s Day vine cu o ofertă diversificată pentru suceveni. Dacă cluburile şi resturantele pregătesc petreceri care vor fi animate de DJ sau de trupe, hotelurile îi aşteaptă pe îndrăgostiţi cu un meniuri festive şi cu surprize muzicale.

SIBIU. Ce facem de Sfântul Valentin

Concerte, căsătorii pentru o zi, cine speciale sau week-end uri romantice la hoteluri de top îi aşteaptă pe cei care aleg să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor la Sibiu.

image

În Ursus Cotton Pub sunteţi aşteptaţi pe 14 februarie, începând cu ora 23:00, la un super concert susţinut de formaţia Iris. Biletele de intrare costă 20 de lei. În Naf Naf, petrecerea începe la ora 21:00, vine „la pachet” cu multe oferte speciale iar atmosfera va fi întreţinută de DJ Cupid Heart Beats.  La Old Lisbon Sibiu sărbătoarea Zilei Indrăgostiţilor vine cu un meniu special, la preţul de 79 de lei de persoană. 

TÂRGU-MUREŞ. Hotelierii din Mureş pregătesc sejururi speciale, căpşune cu ciocolată şi răsfăţ la SPA

Prima petrecere a îndrăgostiţilor are loc chiar în această seară în Jazz Jazz&Blues Club din Târgu-Mureş. De la ora 22.00 începe “Be my Valentine”. Intrarea costă numai 3 lei pentru posesorii de StudCard şi 6 lei pentru oricine vrea să li se alăture studenţilor.

La Casa Mureşeana - Romarta One petrecerea din 14 februarie începe la ora 19.00 şi îl are ca invitat special pe Vizi Imre & Band. Organizatorii au pregătit un bufet suedez şi băutură, dar şi o tombolă şi alte surprize. Preţul unui bilet este de 120 de lei.

TÂRGU-JIU. Trei perechi se vor căsători, de Sfântul Valentin, la Poarta Sărutului

Trei cupluri îşi vor uni destinele, de Sfântul Valentin, la Poarta Sărutului din Parcul Central, operă a marelui sculptor Constantin Brâncuşi care simbolizează iubirea. De asemenea, alte şapte perechi se vor cununa la Sala de Căsătorii din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Cele trei perechi de îndrăgostiţi care se vor căsători la Poarta Sărutului vor primi flori, şampanie şi câte un tort din partea Primăriei Târgu Jiu. 

TURNU-SEVERIN. Concert cu Anda Adam, petreceri şi băi de relaxare la Băile Herculane

Restaurantele şi cluburile din Drobeta Turnu Severin se întrec în oferte de Valentine's Day. Îndrăgostiţii pot alege, de exemplu, un concert cu Anda Adam ori o cină romantică. Şi hotelurile din Băile Herculane vin cu oferte tentante, din care nu lipsesc ritualurile de relaxare.

La Orşova, Valentine's Day se sărbătoreşte puţin mai devreme, pe 13 februarie fiind programat un concert Emeric Imre la Hotelul Meridian, începând cu ora 19,00. Sâmbătă, 14 februarie, Clubul Equinox din Drobeta Turnu Severin lansează o invitaţie la un super concert susţinut de Anda Adam.

CONSTANŢA. Cele mai bune oferte la pachetele de cazare şi evenimentele dedicate îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor este doar un pretext pentru a petrece o seară frumoasă în doi. Cuplurile au o ofertă suficient de bogată. Ele pot să aleagă între servicii de Spa, cazare la preţuri speciale, cine romantice şi concerte.

Ce poate să fie mai romantic decât un week-end la mare? Temperaturile nu vor depăşi 5 grade celsius pe 14 februarie, dar vremea se anunţă bună. 

Sfantul Valentin Ziua Indragostitilor Valentine's Day pentru ea FOTO Shutterstock

Hotelurile din Mamaia au făcut deja pachete speciale de cazare pentru Valentine's Day. La Hotel Golden Tulip, de exemplu pachetul include o noapte de cazare fără mic dejun într-o cameră dublă, cină romantică în doi, upgrade gratuit într-o cameră cu vedere la mare, late check-out gratuit şi un mic dejun opţional care costa 40 lei de persoană. Acest pachet ajunge la 250 lei. 

BAIA MARE. Oferte pentru îndrăgostiţi

Maramureşenii care nu mai au răbdare până la Dragobete şi care vor să sărbătorească Valentine's Day au de unde alege. Există o sumedenie de oferte care de care mai atractive, toate însă având în comun iubirea.

O pensiune din Maramureş, localitatea Moisei mai exact aşteaptă îndrăgostiţii, printre altele, cu plimbări cu trăsura, cu lansări de lampioane sau cu nelipsita cină romantică în doi. Gheorghe Crăciun, administratorul pensiunii, ţine să arate că nu este pentru prima dată când se organizează aşa ceva la pensiunea pe care o conduce şi de fiecare dată sunt o mulţime de doritori. 

HUNEDOARA. Primăria îi cinsteşte cu o cină pe cei mai inspiraţi îndrăgostiţi de pe Facebook

Un festival al oamenilor de zăpadă, concursuri pentru cupluri premiate cu o cină, neapărat, romantică, şi evenimente dedicate îndrăgostiţilor vor intra în meniul „Valentine’s Day”, Ziua Îndrăgostiţilor sărbătorită sâmbătă, 14 februarie, şi în Hunedoara.

De Ziua Îndrăgostiţilor, celebrată sâmbătă, 14 februarie, Primăria Hunedoara organizează un concurs denumit „Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste”. Oamenii sunt invitaţi să facă declaraţii de dragoste pe pagina de Facebook a instituţiei, iar postarea cea mai apreciată va fi desemnată câştigătoarea concursului, al cărui premiu este o cină la un restaurant din municipiu.

La acest material au participat Cristina Răduţă, Florin Jbanca, Bogdan Iancu, Bianca Sara, Ştefan Both, Cosmin Zamfirache, Borcea Ştefan, Florina Pop, Irina Rîpan, Simona Suciu, Ionuţ Dima, Ionela Stănilă, Andreea Mitrache, Cristina Stancu, Dănuţ Zuzeac, Ramona Găină, Ana Gajdo, Alin Ion, Corina Macavei, Adrian Boioglu, Dragoş Hojda, Alina Pop, Cezar Pădurariu, Daniel Guţă, Sabina Ghiorghe.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite