Valentine’s Day în Hunedoara. Primăria îi cinsteşte cu o cină pe cei mai inspiraţi îndrăgostiţi de pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentine's Day.
Valentine's Day.

Un festival al oamenilor de zăpadă, concursuri pentru cupluri premiate cu o cină, neapărat, romantică, şi evenimente dedicate îndrăgostiţilor vor intra în meniul „Valentine’s Day”, Ziua Îndrăgostiţilor sărbătorită sâmbătă, 14 februarie, şi în Hunedoara.

De Ziua Îndrăgostiţilor, celebrată sâmbătă, 14 februarie, Primăria Hunedoara organizează un concurs denumit „Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste”. Oamenii sunt invitaţi să facă declaraţii de dragoste pe pagina de Facebook a instituţiei, iar postarea cea mai apreciată va fi desemnată câştigătoarea concursului, al cărui premiu este o cină la un restaurant din municipiu.

Cei de la primărie au stabilit şi un regulament al concursului, destul de stufos chiar dacă nu a avut nevoie să fie trecut pe ordinea de zi a Consiliului Local.

„Declaraţia poate fi trimisă sub forma de text sau poză + text. Declaraţiile trebuie să aibă un conţinut decent. Nu se acceptă textele care conţin mesaje obscene sau indecente, nu respectă condiţiile prezentului regulament, nu respectă condiţiile impuse de lege (sunt materiale ilegale, periculoase, maliţioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare sau materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale), nu se încadrează în direcţiile şi temele campaniei sau care reprezintă încercări de fraudare a sistemului. Votarea se realizează apăsând butonul "Like" situat sub fotografie”, se arată în regulamentul întocmit de angajaţii primăriei.

Festival în Straja
Pentru cina care este miza concursului, organizatorii îşi iau măsuri de precauţie. „În cazul unor litigii apărute între Organizator şi Participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor judecătoreşti române competente de la sediul Organizatorului”, a informat Primăria Hunedoara.

De Valentine’s Day, hunedorenii sunt invitaţi între orele 11.00 şi 15.00 la Galeria Deva a hipermarketului Auchan, pentru a arăta cât de mult se iubesc cu perechea lor. Un post de radio organizează un eveniment dedicat îndrăgostiţilor, în care cuplurile sunt premiate dacă participă.

O invitaţie specială, de 14 februarie, este lansată turiştilor care ajung în Straja. În staţiunea montană din Masivul Vâlcan va avea loc Festivalul Oamenilor de zăpadă. Vor fi premiate cele mai interesante figurine create în zăpadă de participanţii la festival.


Vă recomandăm şi:

Un pod al râului Cerna din Hunedoara va deveni Podul Iubirii, de Dragobete

De Dragobete, hunedorenii sunt invitaţi să îşi „pecetluiască” iubirea, adăugând un lacăt podului peste râul Cerna din Centrul vechi al municipiului. Primăria Hunedoara organizează acest eveniment, dedicat îndrăgostiţilor.

Îndrăgostiţii din Hunedoara sunt invitaţi să concureze la titlul de „Cuplul anului”

Locuitorii municipiului Hunedoara sunt invitaţi să concureze pentru titlul de „Cuplul anului”, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. O cină romantică este mare premiu al concursului iniţiat de Primăria Hunedoara.

FOTO Care va fi cuplul de îndrăgostiţi al anului 2013 în municipiul Hunedoara?

Primăria Hunedoara a organizat un concurs pe Facebook pentru a desemna "Cuplul anului 2013". 17 cupluri s-au înscris în competiţie, iar perechea câştigătoare va fi premiată cu o cină romantică, în seara de Dragobete.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite