Salsa şi speed dating de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce ne pregătesc localurile bistriţene de Valentine`s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valetine`s Day nu a fost trecută cu vederea de localurile din Bistriţa-Năsăud
Valetine`s Day nu a fost trecută cu vederea de localurile din Bistriţa-Năsăud

Reduceri, oferte speciale şi petreceri, asta au pregătit localurile din Bistriţa-Năsăud cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Dacă unii îi invită pe bistriţeni la dansuri senzuale latino-americane, alţii pregătesc evenimente inedite pentru cei singuri precum „speed dating”.

Valetine`s Day dă startul lunii cadourilor, aşteptate de toată lumea, în special de către femei. Bijuteriile, florăriile, saloanele de înfrumuseţare din Bistriţa toate au pregătit oferte speciale pentru Valentine`s Day aşteptând mai ales domnii să le calce pragul pentru a alege cel mai inspirat cadou pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Unele saloane de înfrumuseţare oferă reduceri şi de 20% în această perioadă, iar unele bijuterii oferă în schimbul unor poveşti şi declaraţii de dragoste inedite reduceri la gramul de aur.

Localurile nu s-au lăsat nici ele mai prejos şi pregătesc evenimente speciale dedicate îndrăgostiţilor. Unele au pus la punct petreceri cu muzică retro de dragoste, cum este cazul restaurantului Lordinu, altele invită îndrăgostiţii la dans, cum este cazul Bulevard Caffe & Club, care organizează sâmbătă o petrecere dedicată stilului de dans salsa. Intrarea la acest eveniment este 10 lei, care permite şi participarea la o tombolă cu premii care constă în intrări la piscină, saună şi jacuzzi, o cină romantică în doi sau sticle de şampanie şi Tequila.

Legenda Caffe ne propune un eveniment inedit prin intermediul căruia se angajează să îi ajute pe cei singuri să-şi găsească jumătatea. Este vorba despre „speed dating”, concept nemaiîntâlnit în Bistriţa.
Evenimentul va avea loc sâmbătă 14 februarie începând cu ora 19:00. Pentru a putea participa la acest eveniment trebuie să scoateţi din buzunare 5 lei. Acesta constă în dialog pe timp cu schimbarea partenerilor, o licitaţie şi schimb de inimi pe care sunt însemnate adresa de facebook şi numărul de telefon al participanţilor.

Centrul Cultural Municipal pregăteşte un spectacol pentru îndrăgostiţi care va include dans şi un concert live. Acesta se va desfăşura în Teatrul de Vară sâmbătă începând cu ora 16:00. Pe scenă vor urca majoretele de la Cheer`s, trupele de dans D`Fantasy şi BN-Ritm, precum şi The Boulevard şi Izabela Miron, Andrada Băieşiu şi Alexanda Pâslariu.


Vă mai recomandăm:

Cina romantică în savană, printre serviciile de lux preferate de turiştii români de Valentine’s Day

FOTO Cum alungi supărarea dacă eşti singur de Valentineʼs Day

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite